Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

Secto Design Bordlamper

Secto Designs bordlamper er små designlamper, der giver et godt, fokuseret lys. Det gør dem gode, at sidde og læse ved. Eller hvis man har noget arbejde, man skal sidde med. Med et enkelt, elegant, og skandinavisk design passer deres bordlamper godt til natbordet. De fås i de fire farver, som Secto Design typisk arbejder i: Birk, hvid, valnøddefarvet og sort.

Lamperne kommer i forskellige former. Bordlampen Secto 4220 har en skærm, der minder om pendlen Secto 4201s skærm. Men de har også deres Teelo model, som er formet som et T.  

14 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter stigende

14 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter stigende
Secto Design laver alle deres lamper med så stor omtanke for miljøet, som de kan. De bliver lavet ud af det lokale træ. De bliver lavet i hånden, der hvor de kan gøre det.

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi prismatch.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for prismatch

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen