Fortrudt dit køb? Fortvivl ej, vi har gjort det simpelt - 30 dages fortrydelsesret

Skulle du mod forventning have fortrudt dit køb hos os indenfor 30 dage, kan du returnere på følgende måder:
*Gælder ikke udstillingsmodeller


1.Send retur med GLS label fra os

Denne mulighed bruger 99% af vores kunder. Den er tit både nemmest og billigst for dig som kunde. Vi sender en returlabel ud på din mail, som du kan bruge til at returnere til os. Returlablen skal du blot printe ud og sætte på din pakke, pakken afleverer du herefter i din nærmeste GLS pakkeshop. 

Vi sender ofte store pakker, og derfor kan de også være dyre for dig som kunde selv at returnere.Vi har gjort det billigt og enkelt, derfor koster det 69.- kr uanset vægt og størrelse for et label i hele DK (så længe pakken er indefor GLS´s  max mål/vægt). Beløbet bliver fratrukket din kreditering for lampen.

Send os en mail på odense@luxlight.dk hvis du ønsker at returlabel fra os (husk at notere dit ordrenummer). 

Bemærk: Det er dit ansvar som afsender at lampen er intakt, når den kommer retur til os. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.2. Stå selv for forsendelsen

Ønsker du selv at stå for returnering, så skal pakken sendes til:

Luxlight Aps

Fjordsgade 11

5000 Odense C

Bemærk: Pakken skal sendes til vores adresse, pakker sendt til pakkeshop / posthus eller lign bliver ikke afhentet.

Vi anbefaler at sende varen som pakkepost.

Bemærk: Det er dit ansvar som afsender at lampen er intakt, når den kommer retur til os. Hvis lampen er ridset, bulet eller på anden måde ikke salgsbar, fratrækkes et beløb der modsvarer dette. 

 

3. Returner i vores butik i Odense

Sidste mulighed er at returnere varen fysisk i vores butik i Odense. Du kan finde butikken her:


Dette skal du være opmærksom på når du sender retur


Salgsemballagen

Salgsemballagen skal være intakt når vi modtager lampen retur. Skriv derfor ikke direkte på emballagen, og undgå så vidt muligt tape på salgsemballagen. Er det nødvendigt med tape på salgsemballagen, skal deres bruges så lidt som muligt, og kun klar tape. 
Beskadiget / mistet emballage er en værdiforringelse af varens værdi, og vil derfor bliver fratrukket fra din kreditering. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Varen skal fremstå uden brugstegn

Pak alt ned som det lå ved modtagelse, det kan være en god ide at tage billede, inden man pakker indholdet ud af kassen. Der må ikke være brugstegn tegn. Tænk på om du selv som kunde ville være glad for at modtage denne vare som den fremstår.

Ansvar

Du som afsender har ansvaret for pakken til den er afleveret hos os, sørg derfor altid for, at pakke alt forsvarligt ind. 

 

Har du yderligere spørgsmål?

Kontakt os på odense@luxlight.dk, eller telefon 66 15 63 23 (Hverdage 09.00-15.00) så er vi klar til at hjælpe dig. 

 Lene forside billede

Venlig hilsen

Os fra Luxlight