Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

Kom og vælg din nye design lampe midt i Odense

LuxLight har mere end 10 års erfaring med salg, indretning og rådgivning inden for design lamper. Vi står til daglig i vores lampeforretning som ligger Fjordsgade 11, 5000, Odense C. Hvor vi fører alle de kendte lamper, fra alle de kendte designere. Vi gør, hvad vi kan for at give dig den bedst mulige kundeservice, og den rådgivning, der behøves for at finde den helt rigtige lampe for dig som kunde.

Så kig ind forbi vores butik, hvor du vil blive taget imod med et smil på læben. Det er nemlig først, når vores kunder er tilfredse, at vi er tilfredse her hos LuxLight.

design lamper i lampebutikken i Odense

Åbningstider og anden praktisk information

Adresse: LuxLight
Fjordsgade 11
5000 Odense C

Åbningstider: Man - fredag 10.00 - 17.30
Lørdag 10.00 - 14.00

Kontakt os: Tlf: 66 15 63 23
Mail:odense@luxlight.dk

Alle kendte design lamper og brands

Le Klint designer lamper

Hos LuxLight er vi stolte af at kunne fremvise et stort udvalg af designerlamper fra mange forskellige brands. Her er der bl.a. tale om lamper fra Louis Poulsen, LE KLINT, Arne Jacobsen og mange flere. Det kan være svært at vælge den rigtige lampe, når man er på jagt efter en ny bordlampe, væglampe eller måske en ny pendlerlampe. Det kan virke uoverskueligt når man kigger det store sortiment igennem, men derfor hjælper vi dig også gerne fra start til slut.

Hos LuxLight har vi ligeledes et stort udbud af pærer til din nye eller gamle lampe. Der er jo efterhånden kommet en del nye pærer fra tiden. Hvilken en du skal vælge? - Det hjælper vi dig med i butikken. Har du ikke lige muligheden for at komme forbi butikken, så skal du være velkommen til at benytte dig af vores livechat på webshoppen.

Vi hjælper dig til det rigtige valg

Med vores mange års erfaring i butikken kan vi hjælpe dig som kunde, med at udvælge den helt perfekte designerlampe til passer ind i dit hjem. Vores passion for lamper og belysning er med til at vi forstår vores kunder og giver dem den rådgivning, de fortjener. Idet vi vægter kvalitet meget højt hos os, er det vigtigt at vi selv lever op til den høje standard, derfor er vi alle veluddannet og faglig kompetente til at rådgive dig på bedst mulige måde. Dette giver tilfredse kunder, og her hos LuxLight er vi ikke tilfredse, før vores kunder er.

Ønsker du at have en lysrådgivning derhjemme kan du læse mere her.

Enigma - en designlampe fra Louis Poulsen

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi prismatch.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for prismatch

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen