Prismatch

På alle lamper

1-4 dages levering

Hurtig levering på hverdage
(forbehold for udsolgte varer)

Fri fragt

På alle lamper

Godkendt

Louis Poulsen forhandler

Besøg vores lampebutik - Midt i Odense

Luxlight har mere end 10 års erfaring med salg og indretning med lys og lamper. I vores lampebutik i Odense C, fører vi alle de kendte designlamper.

  • Gratis parkering lige foran butikken
  • Bredt udvalg af kendte designlamper
  • PH, Louis Poulsen, Le Klint, AJ, Bestlite, Verner Panton, Piet Hein og mange flere
  • Veluddannet og fagligt personale, med mange års erfaring

Belysning er vores passion og derfor møder du hos Luxlight et veluddannet og fagligt kompetent personale, der kan hjælpe dig med at finde præcis den lampe, du leder efter.


Tilbud i butikken og på shoppen


Åbningstider og anden praktisk information

Du finder Lux Light lige her:

Adresse: Lux Light
Fjordsgade 11
5000 Odense C

Åbningstider: Man - tors 09.30 - 17.30
Fredag 09.30 - 18.00
Lørdag 09.30 - 14.00

Kontakt os: Tlf: 66 15 63 23
Mail:odense@luxlight.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev så du løbende kan følge butikken!
Alle kendte designlamper og brands

Efter den gamle glødepæres udfasning og de nye LED pærers indtog i de danske hjem, er belysning blevet en svær og kompleks størrelse. Hos Luxlight finder du et stort og velassorteret udvalg i lyskilder, og vi tilbyder også at beregne, hvor meget du kan spare ved skift fra almindelig lyskilde til spare- eller LED pære.

Hos Luxlight finder du alle typer lamper, fra de nyeste miljøvenlige designerlamper med indbygget LED teknologi og til de stilsikre og elegante klassikere. Vi sætter pris på dansk design og i vores forretningmøder du flere repræsentanter fra den fynske designverden, den verden der gør en markant forskel og gør vores belysningsunivers til noget helt særligt.

- Luxlight - lyslevende lampeløsninger
- Luxlight - belysning med lysende bagtanker


Veluddannet og fagligt dygtigt personale

I vores store, lyse og inspirerende butik finder du et bredt udvalg af lamper, tegnet af både de klassiske danske arkitekter som Poul Henningsen PH , Arne Jakobsen AJ og Piet Hein, og de nyere designere som Louise Campbell og Cecilie Manz.
Belysning er vores passion og derfor møder du hos Luxlight et veluddannet og fagligt kompetent personale, der kan hjælpe dig med at finde præcis den lampe, du leder efter.
Vi har mange års erfaring i rådgivning og indretning med belysning samt vejledning i korrekt valg af lyskilde. Vi tager også hjem til dig og rådgiver i private hjem eller mindre praksisser og har stor erfaring i at komponere den rette lyssætning.

Hej…. Har du lyst til et smukkere hjem?


Prismatch


Hos Luxlight.dk  mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi Pris match.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for  prismatch

- Varen skal være på lager  i butikken vi matcher.

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder  indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen