Secto 4220 Bordlampe Hvid - Secto Design

  Levering + 3 uger fra d.d
5.915,00 kr
  •   Levering + 3 uger fra d.d
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Seppo Koho er designeren bag Secto 4220, og denne bordlampe er blevet produceret hos det finske firma Secto Design. Lampen er blevet udført i lamineret birketræ, og den skinner med et blødt og naturligt lys. Kroppen på lampen er fremstillet af matlakeret stål.

Seppo Koho har designet en bordlampe med organiske former, hvilket har resulteret i et enkelt og unikt udtryk. Og så lyser Secto 4220 med en behagelig, blændfri og diffus belysning. Seppo Koho har taget et enkelt udtryk, og kombineret dette med de træsorter man finder brugt i Skandinavien. Det har mundet ud i en lampe med et fantastisk og nyskabende skandinavisk design.

Secto 4220 kan købes i fire forskellige farver. Du kan købe den i denne hvide farve. Den kan også købes i: Sort, valnød og i birk. Secto Design vil holde deres produktioner så miljøvenlige som de kan. Det gør de ved, at holde deres produktioner så tæt på de materialer de bruger. Og så har de fokus på at sortere og genbruge de materialer de bruger i løbet af en produktion.

Specifikationer
Varenummer : 4220 VA
EAN : 6430053140233

Materiale: Birketræ, hvid lamineret.
Ø: 25 cm H: 75 cm
Lyskilde: E27, max 20 W LED.
Incl. 2 meter sort ledning med afbryder.