Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

Secto Design Væglamper

Væglamperne fra Secto Design er nydeligt og simpelt designet. Deres flotte design vil pryde enhver stue, de måtte lyse op. Det diverse udvalg af væglamper, betyder at de har forskellige styrker og måder du kan benytte dem på. Petite 4630 er god til hyggebelysning, og sidde at læse ved. Eller have stående i stuen. Hvorimod Secto 4231 er bedre til orientering. Det gør dem gode at hænge ved trapper eller i gange.

De findes i de fire farver, som Secto Design arbejder med: Sort, hvid, valnøddefarvet, og birkefarvet.

1 til 16 af 18

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter stigende

1 til 16 af 18

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter stigende
Secto Design er et meget anerkendt lampefirma, som producerer designlamper, som er blevet taget vel imod siden de kom på markedet. Noget der ligger dem meget på sinde er, at lave deres varer så miljøvenligt som de kan. De producerer dem ud af det lokale træ, og laver størstedelen af arbejdet i hænderne.

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi prismatch.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for prismatch

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen