Prismatch

På alle lamper

1-4 dages levering

Hurtig levering på hverdage
(forbehold for udsolgte varer)

Fri fragt

På alle lamper

Godkendt

Louis Poulsen forhandler

Gulvlamper

En gulvlampe kan på én gang være både praktisk og smuk i sit udseende. Den gør sig som regel godt i et hjørne af stuen, eller som et supplement til lænestolen. Med en gulvlampe kan du både få et blødt hyggelys eller et koncentreret læselys. Hos Lux Light har vi et stort udvalg af gulvlamper - tag eksempelvis et kig på AJ gulvlampen, klassikeren PH 80 eller den interessante Diablo gulvlampe. Uanset ønske og budget, findes der en gulvlampe til dig. Har du spørgsmål eller brug for vejledning, står vi altid til rådighed.

1 til 16 ud af 283

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 16 ud af 283

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

GULVLAMPER:

Standerlamper kan både bruges til at skabe hygge og give lys ud i rummet eller som koncentreret læselys. Vi byder på utallige muligheder for standerlamper, hvor du kan skabe dit eget personlige udtryk med netop din yndlingslampe.

Når du skal vælge standerlampe, er det vigtigt at definere, om lyset fra lampen skal kunne bruges til at læse eller arbejde ved, eller om det blot skal fungere som diffust og blødt lys, så dine opholdsrum virker hyggelige og uden mørke hjørner.

Klassikere som Le Klints standerlamper giver alle et blødt og behageligt lys ud i rummet og kan samtidig fungere som læselamper. Ligeså kan man med Louis Poulsens Ph lamper også få både læse- og rumlys i en og samme lampe.

Det kan give rummet en rigtig flot effekt, hvis man også har standerlamper, der sender lyset i en bestemt retning, og her vil Louis Poulsens AJ standerlamper være gode. AJ lampen fås i flere farver, så der er mulighed for at understrege en farve og give indretningen et personligt præg. Tolomeo-serien fra Artemide giver også koncentreret læselys og har et mere moderne og industrielt udtryk. Pineapple standerlampen fra Dyberg-Larsen er et bud på en moderne , trendy og alligevel klassisk lampe, der giver et blødt lys i rummet samtidig med at den er smuk at se på.

Le Klint 368 gulvlampe:

En Le Klint gulvlampe er for de fleste lig med 368 standerlampen. Den har et klassisk og tidløst udtryk og er designet af Flemming Agger i 1979. Den håndfoldede skærm kan både fås i plast og papir og giver et blødt lys ud i rummet. Lampen egner sig perfekt som læselampe og den fås i både sort, metallic grå og højglans hvid.

Snowdrop gulvlampe:

Snowdrop gulvlampen fra Le Klint er en moderne klassiker, der forener den unikke foldeteknik med en funktionel gulvlampe. Ved hjælp af et kugleled i foden kan lampen indstilles, så læselyset falder, hvor det er ønsket. Lampen giver et blødt og behageligt lys ud i rummet og er samtidig meget velegent som læselampe. 

Hej…. Har du lyst til et smukkere hjem?


Prismatch


Hos Luxlight.dk  mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi Pris match.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for  prismatch

- Varen skal være på lager  i butikken vi matcher.

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder  indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen