Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

Louis Poulsen Gulvlamper

Står du og mangler en ny gulvlampe fra Louis Poulsen som supplement til læsningen derhjemme? Så er det med at tjekke det store udvalg af gulvlamper fra Louis Poulsen.
For at nævne nogle et par klassikere som vi ved fungere rigtig godt, vil det være Panthella, som er designet af den kendte Verner Panton, og ligeledes Poul Henningsens gulvlampe PH 80.

Mangler du hjælp? Så kontakt os.

1 til 16 af 35

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel  Liste 

Sorter stigende

1 til 16 af 35

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel  Liste 

Sorter stigende
Arne Jacobsen gulvlampen
Det kan godt være at Arne Jacobsen ikke har designet specielt mange gulvlamper, men til gengæld fås de i mange forskellige farvenuancer. Denne designer gulvlampe vil derfor være en god løsning hvis du står og mangler en flot gulvlampe. Som med de nye nuancer giver dig lov til at indrette dit hjem som du ønsker.

Flere gode muligheder af gulvlamper
Louis Poulsen har mange flotte gulvlamper, som har forskellige designs men med høj kvalitet og belysning i topklasse. Udover klassikeren AJ gulvlampe, findes der et væld af lamper. For at fremhæve nogle af de bedre: PH 3½-2½, PH 80 og 4½-3½ fra den kendte Poul Henningsen, ligeledes har Verner Panton også hans Panthella gulvlampe som kan noget med sit unikke design. Endelig kan NJP gulvlampen fra Nendo også være en god mulighed.

Den store beslutning
Med et stort udvalg af flotte gulvlamper fra Louis Poulsen, skal der træffes en beslutning. Det kan til tider være svært at beslutte sig hvilken lampe man ønsker. Vi er klar til at hjælpe dig med til at tage den rigtige beslutning og vejlede dig i hele i dit køb fra start til slut. Det er altid en mulighed at kontakte os og stille spørgsmål, så kontakt os hvis du mangler hjælp.

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi prismatch.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for prismatch

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen