1-3 dages levering

Hurtig levering på hverdage

Sikker webshop

Vi er godkendt af E-mærket

Godkendt

Louis Poulsen forhandler

Prismatch

På alle lamper

Fri fragt

På alle lamper

Louis Poulsen Gulvlamper

Står du og mangler en gulvlampe til stuen - måske som supplement til læsningen? Så tag et kig på de mange smukke modeller fra Louis Poulsen, som er af bedste kvalitet. En af de mest kendte gulvlamper er PH 80, som er inspireret af Poul Henningsen og lanceret i anledningen af hans 80 års fødselsdag, efter hans død. En anden klassiker er Panthella, som blev designet af Verner Panton i 1971, og i dag er blevet en gulvlampe, der kan ses i mange danske hjem. Hvis du har spørgsmål eller ønsker vejledning om gulvlamper fra Louis Poulsen, er du altid velkommen til at kontakte Lux Light.

1 til 16 af 22

Sorter stigende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 16 af 22

Sorter stigende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk  mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi Pris match.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for  prismatch

- Varen skal være på lager  i butikken vi matcher.

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder  indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen