Handelsbetingelser

Afgivelse af ordre 
Når du har sendt en bestilling til os, vil du automatisk få en e-mail retur med oplysninger om hvilke produkter, du har bestilt. 

Betaling 
Når du handler hos Luxlight.dk har du mulighed for at betale med følgende betalingskort: VISA/Dankort, VISA Electron, VISA, Dankort, MasterCard og Maestro. Vi hæver først pengene på dit kort når dine varer afsendes fra vores lager.

Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. 

Der tages ikke gebyr ved betaling på luxlight.dk med private kort.

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme.

Dette er en helt normal praksis, og  er ikke noget vi har indflydelse på, da det bliver gjort af din kortudsteder. 

Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil:

1) vi hæver beløbet, når vi sender varen, eller

2) indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder.

Dette gælder for MasterCard og VISA, reservationen er normalt gældende i 30 dage. 

Faktura 
Når du handler hos Luxlight.dk modtager du herefter en e-mail, hvor der står hvad du har bestilt samt dine personoplysninger og leveringsadresse. Når din ordre er ekspederet og afsendt vil du modtage en faktura/købsbevis pr. mail. Det er derefter ikke muligt at se denne faktura på vores webshop, men du kan altid få en kopi tilsendt ved at henvende dig pr. telefon eller pr. mail. Når du handler med luxlight.dk indgås aftaler på dansk. 

Priser 
Alle priser hos Luxlight.dk er inklusive 25 % moms og i danske kroner. Priserne er dagspriser. Hos Luxlight.dk  mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi Pris match.

Prismatch / Prisgaranti
Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

   - Varen på Luxlight.dk skal være markeret med ikonet for prismatch
   - Varen skal være på lager i butikken vi matcher.
   - Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. Prismatch gælder  indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen.

Annullering af ordrer 
Du kan annullere en ikke afsendt ordre. Annullering skal foretages på mail Odense@luxlight.dk. Oplys dit ordrenummer, så vi hurtigt kan finde din ordre. Ordren er annulleret når du modtager en mail med en bekræftelse på dette fra os. 

Levering 
Fri fragt på alle lamper, gælder til alle danske pakkeshops. 
Luxlight.dk leverer varer til Jylland, Fyn, Sjælland, Bornholm og Lolland/Falster samt alle øer der er brofast med et af disse områder. Levering kan foretages til andre destinationer efter særlig aftale og mod gebyr.
Ved køb af lamper leveres ordren fragtfrit. Reservedele og andre produkter end lamper leveres for 49 kr. til pakkeshop, og 59 kr. ved privatlevering.
Levering sker med GLS. Vi leverer til Danmark. Levering kan foretages til andre destinationer efter særlig aftale og mod gebyr. 
Ved uafhentede pakker vil vi modregne de reelle returomkostninger som vi bliver pålagt af fragtselskabet.

Levering til udlandet
Vi levere pakker med GLS til udlandet, lige nu er det muligt at bestille fra Tyskland og Sverige på webshoppen. Er du fra et andet land indenfor EU, så henvend dig venligst til vores kundeserivice på odense@luxlight.dk
Pakker til Sverige leveres fra 235.- kr.
Pakker til Tyskland leveres fra 189.- kr.
Ved uafhentede pakker vil vi modregne de reelle returomkostninger som vi bliver pålagt af fragtselskabet.

Fortrydelsesret 
Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler på luxlight.dk. Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag du; 

   a)  har modtaget din vare
   b)  får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som
         er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
   c)  får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om
         levering af en vare, der består af flere partier eller dele 

Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen kan gives på mail odense@luxlight.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du skal i mailen oplyse dit ordrenr. og meget gerne vedhæfte din ordrebekræftelse.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre. Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

*30 dages fortrydelsesret gælder ikke udstillingsmodeller, her er der normal 14 dages returret på Luxlight.dk. 

Returnering 
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind, dvs. du bedes undlade at klistre tape på originalemballagen.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler eller er beskadiget, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Du kan læse mere om vores returneringspolitik her: https://luxlight.dk/returnering

Bemærk!:

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. 

Returpakker sendt til pakkeshops eller andre adresser, vil ikke blive afhentet. 

Varens stand, når du sender den retur 
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Tilbagebetaling af købsbeløbet 
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. 

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du indenda har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Luxlight.dk
Fjordsgade 11
5000 Odense C

Delvis fortrydelse

Hvis du har opnået en mængderabat, og herefter fortryder en del af købet og ikke længere lever op til betingelsen for at opnå mængderabatten, vil du ikke længere have krav på værdien af rabatten.

Reklamationsret 
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb foretaget på luxlight.dk. Når du handler på luxlight.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. 

Varen sendes til:
Luxlight.dk
Fjordsgade 11
5000 Odense C

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Ring eller mail til os angående reklamationen og husk altid at gemme din faktura og oplys fakturanummer ved din henvendelse. Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. 

Brug af personoplysninger 
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer. 

Kontakt vedr. personoplysninger 
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Luxlight.dk, skal du rette henvendelse på odense@luxlight.dk eller telefon 66 15 63 23. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. 

Beskyttelse af personoplysninger 
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug. Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites. 

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1. 

Direktøren for Luxlight har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. 

Den dataansvarlige på luxlight.dk er Luxlight ApS. 

Forbehold

I tilfælde af forsinkelse, restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen – f.eks. give dig pengene tilbage, eller hjælpe dig med at finde en tilsvarende vare et andet sted. 

Prisfejl: Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde havde opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.

Generelle oplysninger om os 

Fysisk adresse
Luxlight.dk
Fjordsgade 11
5000 Odense C
odense@luxlight.dk
66 15 63 23

Juridisk adresse
Luxlight Odense APS
Fjordsgade 11
5000 Odense C
CVR nr. 39600986
Etableringsår 1986 

Klageadgang 

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte odense@luxlight.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg

Via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her - http://ec.europa.eu/odr  

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til: Luxlight Odense APS

Adresse: Fjordsgade 11

5000 Odense C

e-mail: odense@luxlight.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:


__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 16.05.2024