Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

Secto Design Gulvlamper

Secto Designs bæredygtige designlamper udfolder sig også ud på gulvet. Deres elegante design vil passe fint ind i enhver stue. Og deres enkle opbygning gør, at de hverken optager for meget plads eller for meget opmærksomhed i rummet. De har en lang tynd stang, og i toppen sidder der en lille skærm, der gemmer pæren væk.

Gulvlamperne findes i fire farver: Sort, birk, valnøddefarvet, og hvid.

12 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter stigende

12 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter stigende
Secto Design laver deres produkter på så grøn en måde, som de kan klare det, og deres gulvlamper er selvfølgelig ingen undtagelse. De laver dem ud af det træ, de har i byen. Det betyder, at det får så kort en transporttid som det er muligt. Produkterne bliver så vidt muligt lavet i hænderne, og dette er resultatet. Bæredygtige lamper med et elegant design.

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi prismatch.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for prismatch

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen