Teelo 8020 Bordlampe Birk - Secto Design

  Levering + 3 uger fra d.d
Specialpris 2.538,75 kr
Pris: 3.385,00 kr
  •   Levering + 3 uger fra d.d
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Teelo 8020 er en bordlampe, som er designet af Seppo Koho, og den er blevet produceret hos Secto Design. Han har designet en smuk og yndefuld bordlampe, som stadig har et enkelt design. Den vil egne sig godt i både små og store rum, hvor den vil lyse med et behageligt lys. Den er designet på sådan en måde, så den giver et blændfrit lys, når man står foran eller bagved lampen.

Teelo 8020 er et skønt indretningsobjekt i sig selv, og vil være en ekstraflot detalje i lokalet, hvis den bruges som eksempelvis natlampe eller til at give hyggebelysning i et hjørne.

Du kan købe Teelo 8020 i denne birk farve, og så kan den også købes i valnød. Derudover så arbejder Secto Design for at producere deres lamper så bæredygtigt som de kan. De producerer deres lamper tæt på deres materiale, så transporttiden bliver holdt nede. Og så fokuserer de på at genbruge og sortere materialer i løbet af en produktion. Det sker for eksempel med savsmuld, som de genbruger til at lave træpiller ud af, og bruger dem til opvarmning.

Du kan læse mere om Secto´s bærdygtighed her:

Specifikationer
Varenummer : 8020 KO
EAN : 6430053140806

Materiale: Birketræ.
Mål: B: 33 cm H: 38 cm
Lyskilde: E27, max 20 W LED.
Incl. 1,9 meter hvid ledning med afbryder.