Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

Nordic Living Bordlamper

Archi T1 er Nordic Livings bordlampe. Ligesom W1 er den blevet inspireret af den klassiske Archi lampe. Den har fået Archiens enkle og elegante design kombineret med dens smarte funktionalitet. Man har mulighed for at dreje lampen, så den oplyser det område, du har brug for. Skærmen er designet på sådan en måde, så lyset bliver lukket ud i rummet på en virkelig rar og smart måde.

Nordic Livings bordlamper har et godt og smart design. Det er en flot designlampe, der er inspireret af lamper der er gået forud for Archi T1. Med sit fleksible design, er det en brugervenlig lampe, som kan give dig lys, hvor du har brug for det.

1 til 16 af 28

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter stigende

1 til 16 af 28

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter stigende

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi prismatch.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for prismatch

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen