Hvem er vi?

Hos Luxlight.dk finder du et kæmpe udvalg af designlamper og belysning. Det betyder at du som forbruger kan nøjes med at kigge ét sted i din jagt efter lamper til din bolig. Vi hjælper dig med at finde den rigtige lampe til dit hjem. Og du kan vælge mellem flotte og kendte designlamper bl.a fra Louis Poulsen, Bestlite, Ph, AJ, Piet Hein og mange flere. Du er altid velkommen i vores showroom, hvor vi står parat til at hjælpe dig både hvad angår rådgivning om belysning men også vejledning i valg af lyskilder.

Luxlight.dk ejes af Lene Bugge Skjødt der har over 10 års erfaring i branchen. Vi er godkendt som forhandler af Louis Poulsen Lighting, hvilket er din sikkerhed for specialuddannet personale der har et indgående kendskab til Louis Poulsens lamper og anvendelse.

Pakning og forsendelse sker fra vores base i Odense, hvor vores showroom og butik også er placeret. Vi prioriterer faglig viden højt og vi lever af vores gode service, så du kan derfor være sikker på hurtigt svar og sikker levering samt 24 måneders reklamationsret på alle produkter.

Vi opdaterer løbende webshoppen med nye og spændende produkter, og vi holder os hele tiden opdaterede på de nyeste trends og tendenser. Vi er altid klar på at svare på spørgsmål, og vi kan træffes på 66 15 63 23, alle hverdage fra kl.10-16, eller du kan skrive til os på odense@luxlight.dk, som bliver besvaret indenfor 4 timer i åbningstiden.

Luxlight.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.

God fornøjelse og lysende hilsener
Luxlight.dk

lene last shot

   "Hos LuxLight finder du altid et stort udvalg af designerlamper,på vores webshop og i butikken på Fjordsgade 11. Du vil altid få  en professionel rådgivning og en god service"      
    Lene Bugge Skjødt 
    Indehaver

 

Adresse:
LuxLight Odense APS
Fjordsgade 11
5000 Odense C

Bankoplysninger:
CVR. Nummer: 39600986
Bank: Nordfyns Bank
Kontonummer: 6864 0001100661

Åbningstider Butik:
Mandag - fredag 11.00 - 17.00
Lørdag 10.00 - 14.00
 
Telefontider:
Mandag - fredag 09.00 - 15.00

Kontakt os:
Tlf: 66 15 63 23
Mail: odense@luxlight.dk