Om os

"Hos LuxLight finder du altid et stort udvalg af designerlamper,på vores webshop og i butikken på Fjordsgade 11. Du vil altid få en professionel rådgivning og en god service"

Lene Bugge Skjødt
Indehaver

Hvem er vi?

Hos Luxlight.dk finder du et kæmpe udvalg af designlamper og belysning. Det betyder at du som forbruger kan nøjes med at kigge ét sted i din jagt efter lamper til din bolig. Vi hjælper dig med at finde den rigtige lampe til dit hjem. Og du kan vælge mellem flotte og kendte designlamper bl.a fra Louis Poulsen, Flos, Ph, AJ, Piet Hein, Verpan og mange flere. Du er altid velkommen i vores showroom, hvor vi står parat til at hjælpe dig både hvad angår rådgivning om belysning men også vejledning i valg af lyskilder.

Luxlight.dk ejes af Lene Bugge Skjødt der har over 15 års erfaring i branchen. Vi er godkendt som forhandler af Louis Poulsen Lighting, hvilket er din sikkerhed for specialuddannet personale der har et indgående kendskab til Louis Poulsens lamper og anvendelse.

about1
about2

Om webshoppen

Pakning og forsendelse sker fra vores base i Odense, hvor vores showroom og butik også er placeret. Vi prioriterer faglig viden højt og vi lever af vores gode service, så du kan derfor være sikker på hurtigt svar og sikker levering samt 365 dages returret på alle produkter.

Vi er altid klar på at svare på spørgsmål, og vi kan træffes på 66 15 63 23, alle hverdage fra kl. 09-15. Du kan også skrive til os på odense@luxlight.dk, for rådgivning, vejledning og spørgsmål. Alle mails bliver normalt besvaret indenfor 4 timer i åbningstiden.

footer-top

5 ud af 5 stjerner på Trustpilot og vi er e-mærket