Hurtig, sikker og miljøvenlig levering

hurtig levering af designerlamper

Hurtig levering:

Vi er utrolig stolte af vores hurtige leveringstider. 80% af alle ordrer vi modtager inden kl. 14, sendes samme dag! Og GLS leverer 99% af pakker hos vores kunder næste dag. Det betyder, at 80% af alle ordrer er hos dig indenfor 24 timer. Det synes vi er hurtig levering! Derudover er 95% af alle vores ordrer, leveret indenfor 4 hverdage.

Sikker levering:

Selvom vi leverer hurtigt, går vi ikke på kompromis med vores indpakning. Vi pakker altid vores lamper forsvarligt, da vi er meget opmærksomme på, at vi sender både skrøbelige og dyre varer. Derfor har vi også utrolig få reklamationer.

Miljøvenlig indpakning:

Forsvarlig indpakning, betyder i mange tilfælde også meget emballage. Det er en stor belastning på vores miljø, og derfor har vi valgt at genbruge det emballage, som vi modtager vores lamper i. Det betyder, at vi ALDRIG har købt en eneste papkasse. Det tager lidt længere tid for os , da vi skal tilpasse kasserne, men det mener vi er det hele værd! Det er både fornuftig og miljøvenligt at genbruge papkasserne, da de ellers i mange tilfælde blot ville blive smidt ud.

Har du flere spørgsmål til vores levering, er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os på 66 15 63 23, eller mail odense@luxlight.dk.

 Belysningsrådgivning personlig

Venlig hilsen

Os fra Luxlight