Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

Nordic Living Væglamper

Nordic Living præsenterer deres Archi W1.  Det er en væglampe, der har taget sin inspiration fra den klassiske Archi lampe. Den tidløse inspirationskilde er en fleksibel lampe. Det betyder, at man kan rette på sin lampe, og dirigere lyset derhen, hvor det er nødvendigt. Og så er den fleksibel i forhold til hvordan du vil benytte den. Den kan bruges som læselampe, og den kan bruges ved sengen. Archi W1 giver et rigtigt godt lys at sidde og arbejde ved, hvilket gør den til en god lampe på kontoret. Den er designet med den elegance og enkelthed vi kender fra Nordic Living.

14 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter stigende

14 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter stigende

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi prismatch.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for prismatch

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen