Owalo 7020 Bordlampe Birk - Secto Design

  Levering + 3 uger fra d.d
6.845,00 kr
  •   Levering + 3 uger fra d.d
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Owalo 7020 er en bordlampe, som er designet af Seppo Koho, og den er blevet produceret hos Secto Design. Seppo Koho har fundet en innovativ måde at bruge træet på og så har han benyttet et godt og stærkt håndværk. Han har en stor respekt for de træsorter, som man finder på den nordlige halvkugle samt en respekt for det enkle nordiske design.

Owalo 7020 lyser med et blændfrit lys. Det kan den gøre, da dens lyskilde er gemt væk i et lille rum. Den giver også et varmt og hyggeligt lys. Man kan opsummere denne bordlampe således: Det er en unik og innovativ lampe, som flytter sin belysning ind i et moderne designunivers, og så ligger der et solidt greb om fortidens materialer og snedkerfagets historie bag.

Owalo 7020 er en bordlampe, som kan købes i denne birk farve. Og så kan den også købes i hvid, valnød og i sort. Secto Design vil gerne gøre deres produktioner så grønne som de kan, så derfor producerer de deres lamper tæt på deres materialer og genbruger og sorterer deres overskydende materialer undervejs.

Specifikationer
Varenummer : 7020 KO
EAN : 6430053140561

Materiale: Birketræ.
Mål: Ø: 30 cm H: 50 cm
Lyskilde: Indbygget LED. Incl. 2 meter sort ledning med afbryder.