Teelo 8020 Bordlampe Valnød - Secto Design

  Levering + 3 uger fra d.d
3.760,00 kr
  •   Levering + 3 uger fra d.d
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Seppo Koho er designeren bag Teelo 8020, og denne bordlampe er blevet produceret af Secto Design. Han har designet en bordlampe, hvis design formår at være smukt, yndefuldt og på samme tid være enkelt. Lampen vil være velegnet til at blive benyttet i store såvel som små rum, hvor den vil skinne med sit behagelige lys. Og samtidig er den designet, så hvis du står enten foran eller bagved lampen, så vil den give et blændfrit lys.

Teelo 8020 er et herligt indretningsobjekt i sig selv, og vil stå som en flot detalje i rummet. Særligt hvis den bliver brugt som natlampe eller som hyggebelysning i hjørnet.

Teelo 8020 kan købes i denne valnød farve, og den kan købes i birk. Secto Design gør en indsats for at producere deres lamper så bæredygtigt, som de kan komme til. Det gør de ved, at producere deres lamper så tæt på deres materialer som de kan. På den måde holder de transporttiden nede. Og så genbruger og sorterer de deres materialer. Savsmuld bliver genbrugt til at lave træpiller, som de kan bruge til opvarmning.

Du kan læse mere om Secto´s bærdygtighed her:

Specifikationer
Varenummer : 8020 PÄ
EAN : 6430053140813

Materiale: Valnød.
B: 33 cm H: 38 cm
Lyskilde: E27, max 20 W LED.
Incl. 1,9 meter hvid ledning med afbryder.