Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

Louis Poulsen Udendørslamper

Selvom meget af den kendte belysning fra Louis Poulsen er indendørs, så er deres udvalg på udendørs siden bestemt ikke til at tage fejl af. Louis Poulsen har et pænt udvalg af udendørslamper i flere forskellige stilarter og udtryk. Her er der mulighed for at få en helt klassisk og flot udendørslampe eller en mere moderne med et mere indirekte lys. Nogle af dem der virker rigtig godt udenfor er Toldbod væglampen, som har været populær de seneste år.

Der er mange lamper at vælge imellem, tag et kig forbi vores store udvalg.

1 til 16 af 27

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter stigende

1 til 16 af 27

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter stigende
PH toldbod i høj kvalitet.
Louis Poulsen har også gjort kunsten efter i forhold til væglamper om at skabe endnu et mesterværk. Der er mange gode bud på udendørslamper fra Louis Poulsen. Men deres toldbod lamper har været et populært valg i rigtig mange år, og er det stadigvæk. Deres enkelhed giver et stilrent design, som passer ind mange steder på huset, i indkørslen eller ved garagen.

Lamper med fleksibilitet
Arne Jacobsens væglampe er mest kendt som en lampe til indendørs brug, men den klassiske lampe er også lavet som en udendørslampe. Med et enkelt og stilrent design giver AJ udendørslamper prikken over i’et til udsmykningen af dit hjem. Som altid fås denne skønne udendørslampe fra AJ i flere farvenuancer og det beriger din mulighed for at få den farve der lige passer ind hos dig. Som en ekstra mulighed når det gælder udendørslamper fra Arne Jacobsen er AJ Eklipta væglampe. Den har samme funktion samme den overstående lampe fra Arne Jacobsen, og tilpasser sig derfor til udendørsbrug som til indendørs. Eklipta giver et mere indirekte lys og lyser også muren op.

Er hjælp nødvendigt?
Mangler du lige den sidste hjælp til at færdiggøre dit køb, klargøre dine overvejelser eller det helt tredje. Så må du meget gerne kontakte os, vi står nemlig altid klar til at hjælpe vores kunder til at tage den rigtige beslutning. Rådgivning af belysning af ligeledes en mulighed, dette er noget vi har haft succes med i mange år, og gør det forsat. Så mangler du hjælp til en af de flotte udendørslamper fra Louis Poulsen, så er vi her.

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi prismatch.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for prismatch

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen