1-3 dages levering

Hurtig levering på hverdage

Sikker webshop

Vi er godkendt af E-mærket

Godkendt

Louis Poulsen forhandler

Prismatch

På alle lamper

Fri fragt

På alle lamper

Væglamper

Væglamper har mange forskellige udseender og funktioner, alt efter hvor i boligen, de anvendes. Hvis du bruger væglamper bevidst i indretningen, kan du både skabe og understrege din personlige stil, og få oplyst alle hjørner og kroge på en charmerende og effektfuld måde. I stuen er det ofte som blødt og hyggeligt lys eller koncentreret læselys, - eller en kombination af begge. Et godt eksempel på dette er den klassiske Le Klint væglampe, saxlampen, der egner sig glimrende som læselampe og samtidig sender et blødt og behageligt lys ud i rummet gennem den plisserede skærm. Ph’s glaslamper fås også i vægmodeller, og disse lamper giver også et blødt lys ud i rummet gennem de mundblæste opalhvide skærme, og er derfor også velegnet i stuen eller andre opholdsrum, hvor du har brug for et diffust lys ud i rummet. Tolomeo-serien fra Artemide er derimod koncentreret lys i en given retning, og kan anvendes mange steder i hjemmet som fx læselampe på væggen ved sofaen, som sengelampe på væggen i soveværelset eller som arbejdslampe på væggen over køkkenbordet.

1 til 16 af 520

Sorter stigende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 16 af 520

Sorter stigende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

VÆGLAMPER:

Væglamper har mange forskellige udseender og funktioner, alt efter hvor i boligen, de anvendes. Hvis du bruger væglamper bevidst i indretningen, kan du både skabe og understrege din personlige stil, og få oplyst alle hjørner og kroge på en charmerende og effektfuld måde.

I stuen er det ofte som blødt og hyggeligt lys eller koncentreret læselys, - eller en kombination af begge. Et godt eksempel på dette er den klassiske Le Klint væglampe, saxlampen, der egner sig glimrende som læselampe og samtidig sender et blødt og behageligt lys ud i rummet gennem den plisserede skærm. Ph’s glaslamper fås også i vægmodeller, og disse lamper giver også et blødt lys ud i rummet gennem de mundblæste opalhvide skærme, og er derfor også velegnet i stuen eller andre opholdsrum, hvor du har brug for et diffust lys ud i rummet.

Tolomeo-serien fra Artemide er derimod koncentreret lys i en given retning, og kan anvendes mange steder i hjemmet som fx læselampe på væggen ved sofaen, som sengelampe på væggen i soveværelset eller som arbejdslampe på væggen over køkkenbordet.

 

Saxlampe:

Den velkendte og klassiske sax lampe fra Le Klint er oprindelig designet i 1952 af Erik Hansen og fås i flere forskellige træsorter. Den håndfoldede skærm giver et blødt lys ud i rummet og et behageligt læselys. Senest er saxlampen lanceret i sort- og hvidmalet træ, der gør den mere moderne i udtrykket.

 

Tolomeo væglampe:

Italiensk design, når det er allerbedst og gennemtænkt. Yderst enkel og alligevel med så mange udtryk og anvendelsesmuligheder. Serien rummer utallige kombinationsmuligheder, så du altid kan få en lampe, der udfylder netop det behov for lys, du har.

 

AJ væglampe:

AJ væglampen er elegant og tidløst design, og en meget funktionel lampe. Den kan anvendes alle steder i hjemmet, hvor du ønsker koncentreret lys, læselys, arbejdslys eller blot ekstra opmærksomhed på et møbel eller at fremhæve detaljer eller ting, du holder særligt af. AJ væglampen fås i et væld af farver der både kan give stil og et stramt udtryk i boligen, men samtidig også understrege en farve og give indretningen kant og et særligt udtryk. 

 

Bestlite væglampe:

En tidløs klassiker designet af Robert Dudley Best i 1930. Lampen er stærkt inspireret af Bauhaus perioden og igennem de sidste 80 år er lampen elsket af arkitekter og designere verden over, og i dag ses Bestlite i mange private hjem både herhjemme og i udlandet. Lampen er utrolig funktionel og giver et koncentreret arbejds-eller læselys. Bestlite-serien fås i mat hvid, mat sort og mat off-white, og senest er den lanceret i grå og messing.  

 

Ball væglampe:

Klassisk retrolampe, der fås i et væld af farver med enten mat eller blank overflade. Lamperne er gode som fx læselampe i stuen eller som sengelamper i soveværelset, men de kan også sagtens sætte spræl og farve på væggen i børneværelset. Lampen giver koncentreret lys i en given retning, og kan både bruges med almindelig pære eller den mere miljørigtige LED pære.

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk  mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi Pris match.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for  prismatch

- Varen skal være på lager  i butikken vi matcher.

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder  indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen