Prismatch

På alle lamper

1-4 dages levering

Hurtig levering på hverdage
(forbehold for udsolgte varer)

Fri fragt

På alle lamper

Godkendt

Louis Poulsen forhandler

Bordlamper

En bordlampe kan bruges til flere ting - du kan sætte den til læselys i kontoret, eller den kan være med til at oplyse et punkt i din stue. I dag findes der masser af bordlamper, som på én gang er fleksible og praktiske, men også smukke at se på. Søger du et koncentreret læselys, kan du overveje den populære Tolomeo fra Artemide - ønsker du i stedet en smuk klassiker, skal du tage et kig på AJ eller PH bordlampen. Har du spørgsmål eller brug for vejledning, er du velkommen til at kontakte os.

1 til 16 ud af 421

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 16 ud af 421

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

BORDLAMPER:

Bordlamper er alt lige fra arkitektlamper, skrivebordlamper, klassiske bordlamper til moderne bordlamper med den nyeste LED-teknologi. Og dit valg af bordlampe afhænger i høj grad af, hvad formålet med den er. Nogle bordlamper egner sig godt til kontoret, hvor lyset skal rettes ned mod skrivebordet, mens andre er bedre til stuen, hvor lampen kan give et blødt og hyggeligt lys ud i rummet.

Det er derfor vigtigt, at du finder ud af hvad formålet med lampen er, inden du bare vælger den lampe, der umiddelbart er den pæneste. Designet og udseendet af lampen er selvfølgelig vigtigt, men hvis lampen ikke giver det lys, du har behov for, bliver du aldrig helt tilfreds!

Vi fører et bredt udvalg af bordlamper fra alle de kendte producenter som fx Le Klint, Louis Poulsen, Light-years, &tradition, Dyberg-Larsen og Verpan. Vi har også mange af de kendte italienske lampeproducenter i vores sortiment som fx Artemide, Flos, Rotaliana og Studio Italia.

Med de klassiske skrivebordslamper som ph-lamperne med opal glasskærme fra Louis Poulsen og de smukke håndfoldede skærme fra Le Klint kan man skabe en helt særlig stemning i et rum og et smukt lys.

Desuden findes der også flere forskellige læse- og arbejdslamper med den nyeste LED teknologi som fx Tolomeo-serien fra Artemide, og ønsker man at sætte kulør på indretningen, kan de sjove og farvestrålende Flowerpot-lamper fra &tradition være dem, der sætter prikken over iet.

Det kan ofte være en fordel at have flere forskellige bordlamper i et rum, så man både har lamper, der giver et hyggeligt og diffust lys ud i rummet, samtidig med at man har et koncentreret og skarpt lys ved fx skrivebordet eller som flot effekt i vindueskarmen.

 

Flowerpot bordlampe:

En meget populær bordlampe er Verner Pantons unikke Flowerpot bordlampe, designet i 1960’erne. Den findes i et flere forskellige flotte farver, og lamperne kan skabe en særlig stemning og give et rum mere kant eller spræl. Vælg blot din yndlingsfarve, og placér lampen, hvor der mangler lys, liv og farvespil.

 

Hej…. Har du lyst til et smukkere hjem?


Prismatch


Hos Luxlight.dk  mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi Pris match.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for  prismatch

- Varen skal være på lager  i butikken vi matcher.

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder  indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen