Owalo 7020 Bordlampe Valnød - Secto Design

  Levering + 3 uger fra d.d
6.960,00 kr
  •   Levering + 3 uger fra d.d
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Owalo 7020 er en Seppo Koho designet bordlampe, som er blevet produceret hos Secto Design. Med denne lampe, har Seppo Koho fundet en ny måde at benytte træet på, og samtidig har han brugt sit store håndværkertalent. Han har en stor respekt for de træsorter, som du kan finde på den nordlige halvkugle. Og så har han også en stor respekt for det enkle skandinaviske design.

Owalo 7020 skinner med et blændfrit lys. Det gør den, da den er designet så dens lyskilde er skjult. Og så lyser den også med et hyggeligt og varmt lys. Lampen kan opsummeres som en unik og innovativ lampe, der flytter sin belysning ind i et moderne designunivers. Og så kan man mærke det store kundskab til fortidens materialer og snedkerfagets historie.

Du kan købe Owalo 7020 i fire forskellige farver. Den kan købes i denne valnød farve. Derudover kan du også købe den i: sort, birk og i hvid. Hos Secto Design lægger de meget vægt på at have så grøn en produktion som muligt. Derfor producerer de deres lamper så tæt på deres materialer som de kan. Samt genbruger og sorterer deres materialer undervejs.

Specifikationer
Varenummer : 7020 PÄ
EAN : 6430053140585

Materiale: Valnød.
Mål: Ø: 30 cm H: 50 cm
Lyskilde: Indbygget LED. Incl. 2 meter sort ledning med afbryder.