Prismatch

På alle lamper

1-4 dages levering

Hurtig levering på hverdage
(forbehold for udsolgte varer)

Fri fragt

På alle lamper

Godkendt

Louis Poulsen forhandler

Louis Poulsen

Louis Poulsen skaber design og lys med udgangspunkt i Poul Henningsens treskærmssystem og hans syn på dualiteterne inden for design og lys. Siden 1925 har Poul Henningsen designet lamper, og i dag videreudvikler Louis Poulsen designet efter de gamle tegninger. Louis Poulsen har et bredt sortiment af lamper og den gode kvalitet og det elegante design sikrer dig en langtidsholdbar lampe. Hos Louis Poulsen har det altid været et mål at forme lys, ikke at designe lamper. At føre det bløde lys fra den skandinaviske sommer ind i det tætte mørke fra den skandinaviske vinter.
Louis Poulsens lamper har ikke fået deres form for formens skyld, men på grund af det lys, formen giver. Lysets kvalitet bestemmer og definerer hver eneste overflade og hver eneste kurve. 
Formen skal følge funktionen. Derfor tages der altid udgangspunkt i lyset, når lamper skabes. Lampen skal være en fryd for øjet – uanset om de er tændte eller slukkede. Derfor tager Louis Poulsen altid udgangspunkt i æstetikken.

1 til 16 ud af 198

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 16 ud af 198

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Hej…. Har du lyst til et smukkere hjem?


Prismatch


Hos Luxlight.dk  mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi Pris match.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for  prismatch

- Varen skal være på lager  i butikken vi matcher.

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder  indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen