VL45 Radiohus Pendel Ø250 - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
4.125,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger ikke pære, se anbefalet pære i beskrivelsen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Forkæl din indretning med et ikon af dansk designhistorie – VL45 Radiohus Pendel er blevet designet af Vilhelm Lauritzen, og den er produceret hos Louis Poulsen. Han har designet en tidløs skønhed, som har et enkelt design og et fedt udtryk. Dette mesterværk er oprindeligt designet i 1940erne, og blev designet til at blive brugt på Radiohuset på Frederiksberg.

VL45 imponerer med sine tre lag mundblæst opalglas, der skaber et blødt og diffust lys. Pendelrøret, som er udført i messing, tilføjer et strejf af elegance, der smyger sig ind i den skandinaviske boligindretning. Det er en alsidig lampe, som kan bruges i forskellige rum, da den både egner sig til høje og lave placeringer.

Her 80 år efter VL45 blev designet, og den har stadig sin status som en moderne klassiker, hvilket viser hvor tidløs en lampe det er. Lampen lever en blød og behagelig belysning.

VL45 Radiohus Pendel er mere end bare en belysningsløsning; det er en 80 år gammel klassiker, som indfanger tidens retrotrend. Placer den dér, hvor du gerne vil have en diffus og blød belysning i alle retninger, og bring et stykke dansk designhistorie ind i dit hjem.

Designeren Bag

Vilhelm%20Lauritzen-min

Specifikationer
Varenummer : 5741098198
EAN : 5703411499634

Lyskilde: E27
Watt: Max 100 watt
Mål: Ø: 25 cm / H: 32,8 cm
Materiale: 3 lags mundblæst glas og ubehandlet messing
Ledningslængde: 3 meter hvid stofledning
Designer: Vilhelm Lauritzen

Dele af lampen er fremstillet i ubehandlet messing, læs om patinering og evt pudsning her: Patinering Louis Poulsen