VL45 Radiohus Pendel Ø250 - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 3.093,75 kr
Pris: 4.125,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

VL45 Radiohus Pendel Ø250 er designet af Vilhelm Lauritzen for Louis Poulsen. Den blev designet i 1940erne, hvor den kom til at hænge på Radiohuset på Frederiksberg. Det er en lampe med et enkelt design og et fedt look. VL45 består af tre lag af mundblæst opalt glas, som får lampen til at skinne med et blødt og diffust lys. Pendelrøret er lavet ud af messing. Denne kombination får VL45 til at passe godt ind i den skandinaviske boligindretning, og med dens bløde lys, kan den passe ind i flere af rummene i et hjem. Yderligere, så egner den så til at blive placeret både højt og lavt.

At en lampe fra 1940erne stadig går i dag, fortæller noget om dens tidløse kvalitet og hvilken moderne klassiker du får ind i dit hjem. Den er blevet opdateret til det 21. århundrede på den måde, at man har skiftet over til en traditionel skruefatning, så den kan bruge LED belysning. Det giver lampen et blødt lys, og gør den strømbesparende. I samarbejde med Louis Poulsen, designede Vilhelm Lauritzen alle de lamper, der kom op i Radiohuset. ”Ø250” delen af navnet henviser til lampens 25 centimeter lange diameter. Du kan finde den i tre størrelser. Der er en mindre udgave der er 17.5 centimeter i diameteren, og så er der en større udgave som er 37 centimeter i diameteren.

Radiohus pendlen er en 80 år gammel nyhed, da den oprindelige er designet i 1940'erne til Radiohuset på Frederiksberg. Lampen var dengang den mest solgte lampe hos Louis Poulsen. Radiohus pendlen består af 3 lag mundblæst opal glas og vil være perfekt alle steder i din bolig, hvor du ønsker diffust og blødt lys i alle retninger. Radiohus pendlen er en moderne klassiker der passer ind i tidens retro trend.

Designeren Bag

Vilhelm%20Lauritzen-min

Specifikationer
Varenummer : 5741098198
EAN : 5703411499634

Lyskilde: E27
Watt: Max 100 watt
Mål: Ø: 25 cm / H: 32,8 cm
Materiale: 3 lags mundblæst glas og ubehandlet messing
Ledningslængde: 3 meter hvid stofledning
Designer: Vilhelm Lauritzen

Dele af lampen er fremstillet i ubehandlet messing, læs om patinering og evt pudsning her: Patinering Louis Poulsen