PH 2/1 Bordlampe Højglansforkromet - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 4.631,25 kr
Pris: 6.175,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

PH 2/1 Bordlampe er en del af treskærmsserien, der blev designet af Poul Henningsen. Den er produceret af Louis Poulsen. Som en del af treskærmsserien, så er lampen bygget op omkring de tre skærme i toppen. Skærmene er lavet ud af hvidt opalt glas, som er blevet mundblæst. På ydersiden er skærmene blanke og på indersiden er de sandblæste. Treskærmssystemet giver den fordel, at man får et blændfrit lys, og man får et flot og stilfuldt design. PH 2/1 kaster et blødt og diffust lys af sig. Det bløde lys er med til at skabe en hyggestemning. Med PH 2/1 Bordlampen får du en tidløs klassiker.

Navnet ”2/1” henviser til skærmens størrelse. Den øverste skærm har en diameter på cirka 20 cm.  Mens under- og mellemskærmene kommer fra 1/1 modellen. Da PH 2/1 er en lille bordlampe, giver det den fordel, at den er nem at få plads til. Det giver en række muligheder for, hvor du kan placere din lampe. Du kan stille den i vindueskarmen, på bordet eller på din reol. PH 2/1 er et godt match til den nordiske indretning. Den findes i to yderligere versioner. Der er en, som er i messing metalliseret. Og en som er sortmetalliseret. En ting alle tre lamper har til fælles er, at de ikke vil patinere.
De forbliver deres skinnende selv.

Lampens afbryder sidder på ledningen. Stangen står på en fod, og de er begge højglansforkromet. Det gør, at de kan spejle. Det stilfulde treskærmssystem giver lampen et fedt og enestående design.

Treskærmssystemet så dagens lys i 1925. Og PH 2/1 Bordlampen blev introduceret tilbage i 2011.

Designeren Bag

Poul Henningsen-min

Specifikationer
Varenummer : 5744164278
EAN : 5703411589182

Lyskilde: QT-ax 14 G9
Watt: 33W
Mål: H: 35,5 cm / Ø skærm: 20 cm / Ø fod: 12 cm
Materiale: Skærme: Mundblæst hvidt opal glas / Topplade: Højglansforkromet / Fod: Højglansforkromet / Stander: Højglansforkromet. 
Ledningslængde: Sort pc 1,75m 
Designer: Poul Henningsen