Victo 4250 Pendel Sort - Secto Design

  Levering 1-4 hverdage
6.770,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Victor 4250 Pendel er en Seppo Koho designet pendel, som er blevet produceret hos Secto Design. Den er god at bruge over et spisebord. Her vil den lyse med en hyggelig belysning. De har benyttet finsk birketræ og valnød, som er skåret ud i lameller, til at fremstille lampen. Bagefter er den blevet samlet med ringe af krydsfiner. De har givet den et enkelt og rundt design, der sørger for at sende lyset nedad.

Secto Design håndlaver deres lamper med deres hold af gode finske møbelsnedkere, hvis fokus er på lampens detaljer og kvalitet. Det er en moderne lampe, som har et solidt greb i snedkerfaget og i historiske materialer. Victo 4250 Pendel gør brug af en energibesparende lyskilde, og så har de gemt pæren inde i skærmen for at sikre et blændfrit lys.

Victo 4250 Pendel kan købes i denne sorte farve, og så kan den også købes i følgende farver: Hvid, birk eller i valnød. Secto Design bruger en innovativ tilgang til den måde de bruger træ på. De nærer en stor respekt for de træsorter, som man finder på den nordlige halvkugle samt et enkelt nordisk design. Og så lægger Secto Design vægt på at have en grøn produktion, hvor de genbruger og sorterer de materialer, som de bruger undervejs.

Specifikationer
Varenummer : 4250 MU
EAN : 6430053140370

Materiale: birketræ, sort lamineret.
Ø:  56 cm
H: 48 cm
Lyskilde: E27 max 60 watt
Incl. 1,5 meter ledning.
Kan fås med længere kabel mod ekstra omkostninger.