Victo 4250 Pendel Birk - Secto Design

  Levering + 3 uger fra d.d
6.770,00 kr
  •   Levering + 3 uger fra d.d
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Victo 4250 Pendel er blevet designet af Seppo Koho, og den er produceret hos Secto Design. Den vil være god at hænge op over spisebordet, hvor den vil bidrage med en hyggelig belysning. Den er fremstillet af finsk birketræ og valnød, der er blevet skåret i lameller og derefter samlet med ringe af krydsfiner. Den er designet med et enkelt og rundt design, som dirigerer belysningen nedad.

Hos Secto Design fremstiller de lampen i hånden med hjælp fra talentfulde finske møbelsnedkere. Deres fokus ligger på kvaliteten og detaljerne. Med denne lampe, så får du en moderne lampe, der besidder et solidt greb i både fortidens materialer samt i snedkerfaget. Victo 4250 er beregnet til at benytte en energibesparende pære, og de har valgt at gemme pæren inde i skærmen, hvilket undgår en blænding.

Du kan købe Victo 4250 i fire forskellige farver. Den kan købes i denne birk farve, og så kan den også købes i valnød, sort eller i hvid. Secto Design har en innovativ tilgang til deres træ, og de benytter træet ud fra deres respekt for den nordlige halvkugles træsorter og det enkle nordiske design. Yderligere, så har de fokus på at have en grøn produktion hos Secto Design. De genbruger og sorterer de materialer, som de benytter undervejs.

Specifikationer
Varenummer : 4250 KO
EAN : 6430053140363

Materiale: birketræ.
Ø:  56 cm
H: 48 cm
Lyskilde: E27 max 60 watt
Incl. 1,5 meter ledning.
Kan fås med længere kabel mod ekstra omkostninger.