Victo 4250 Pendel Valnød - Secto Design

  Levering + 3 uger fra d.d
7.150,00 kr
  •   Levering + 3 uger fra d.d
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Seppo Koho har designet Victo 4250 Pendel, og Secto Design har produceret den. Den egner sig godt over et spisebord, og her vil den lyse med sit hyggelige lys. De har brugt finsk birketræ og valnød, som er skåret ud i lameller, til at fremstille pendlen. Derefter har de samlet den med ringe af krydsfiner. Den bærer et enkelt og cirkulært design, hvor lyset bliver rettet nedad.

Secto Design laver deres lamper i hånden hos deres snilde møbelsnedkere. De har øje for lampens kvalitet og dens detaljer. Det er en moderne lampe, hvor man kan mærke designerens greb om snedkerfaget og fortidens materialer. Victo 4250 Pendel bruger en energibesparende pære, og så har de gemt pæren inde i lampeskærmen, hvilket giver et blændfrit lys.

Victo 4250 kan købes i fire forskellige farver. Den kan købes i denne valnød farve. Derudover kan den også købes i: Sort, hvid eller i birk. Hos Secto Design har de en innovativ måde at gå til deres træ på. Og så har de en kæmpe respekt for de træsorter, som du finder på den nordlige halvkugle samt et enkelt nordisk design. Derudover går de op i at have en grøn produktion. For eksempel genbruger og sorterer de materialer, der bliver brugt undervejs.

Specifikationer
Varenummer : 4250 PÄ
EAN : 6430053140387

Materiale: Valnød finer.
Ø:  56 cm
H: 48 cm
Lyskilde: E27 max 60 watt
Incl. 1,5 meter ledning.
Kan fås med længere kabel mod ekstra omkostninger.