Victo 4250 Pendel Hvid - Secto Design

  Levering + 3 uger fra d.d
Specialpris 5.077,50 kr
Pris: 6.770,00 kr
  •   Levering + 3 uger fra d.d
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Seppo Koho er designeren bag Victo 4250 Pendel, og Secto Design er producenten bag. Han har designet en pendel, som egner sig godt over spisebordet, hvor den lyser med et hyggeligt lys. De har brugt finsk birketræ og valnød, som er skåret ud i lameller, til at fremstille pendlen, og bagefter samlet den med ringe af krydsfiner. Den har et enkelt og cirkulært design, der retter lyset nedad.

Secto Design laver deres lamper i hånden med deres dygtige finske møbelsnedkere. De har øje for lampens kvalitet og detaljer. Det er en moderne lampe, hvor man kan mærke designerens dybe kendskab til fortidens materialer samt til snedkerfaget. Victo 4250 Pendel benytter en energibesparende pære, og pæren er gemt inde i skærmen, og på den måde undgår du blænding.

Victo 4250 Pendel kan købes i denne hvide farve. Og så kan den også købes i birk, valnød eller i sort. Secto Design har en nytænkende tilgang til den måde de bruger træ på, og de har en stor respekt for de træsorter, som man finder på den nordlige halvkugle samt det enkle nordiske design. Derudover så lægger Secto Design vægt på at have en grøn produktion. Blandt andet genbruger og sorterer de materialer, der bliver benyttet undervejs.

Specifikationer
Varenummer : 4250 VA
EAN : 6430053140394

Materiale: birketræ, hvid lamineret.
Ø:  56 cm
H: 48 cm
Lyskilde: E27 max 60 watt
Incl. 1,5 meter ledning.
Kan fås med længere kabel mod ekstra omkostninger.