Secto 4200 Pendel Valnød Ø30 - Secto Design

  Levering 1-4 hverdage
5.025,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Secto 4200 er en pendel, som Seppo Koho har designet, og Secto Design har produceret den. Det er en pendel, som har stor historisk værdi for Secto Design. Det har den, da det var den første lampe, der blev markedsført af dem. Seppo Koho viser sine stærke håndværker evner med dette innovative design. Den egner sig godt til at blive hængt i rum, hvor der ikke er højt til loftet. Han har designet en alsidig pendel. Den er alsidig på den måde, at den både kan hænges enkeltvis eller i en klynge. Hvis den hænger i en klynge, så vil den kunne hænges over et spisebord eller over en bardisk.

Secto 4200 er skabt ud fra Seppo Kohos respekt for den nordlige halvkugles træsorter samt hans kærlighed for det traditionelle skandinaviske design. Derudover har han et stort talent for træhåndværk. Pendlen giver et blændfrit lys. Det gør den, da dens lyskilde diskret er gemt væk. Og så skinner den med et hyggeligt og varmt lys.

Du kan købe Secto 4200 i denne valnød farve. Du kan også købe den i sort, hvid eller i birk. Secto Design arbejder på, at holde deres produktioner så miljøvenlige som de kan. Det sker ved at deres produktion så tæt på de træer som de bruger, og ved at genbruge og sortere de materialer de bruger undervejs.

Specifikationer
Varenummer : 4200 PÄ
EAN : 6430053140028

Materiale: Valnød finer.
Ø: 30 cm
H: 60 cm
Lyskilde: E27 max 60 watt
Incl. 1,5 meter ledning.
Kan fås med længere kabel mod ekstra omkostninger.