Secto 4200 Pendel Sort Ø30 - Secto Design

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 3.487,50 kr
Pris: 4.650,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Secto 4200 er en Seppo Koho designet pendel, som er blevet produceret hos Secto Design. Og dette er en lampe med stor historisk værdi for Secto Design. Det var den første lampe, som de markedsførte. Med denne pendel, viser Seppo Koho sine evner til at lave et innovativt design. Den passer godt til at blive hængt op i de rum, hvor der ikke er så højt til loftet. Derudover er det også en alsidig lampe. Og det er det på den måde, at man både kan hænge den enkeltvis eller i en klynge. Hvis du vælger at hænge den i en klynge, så vil den passe godt ind over et spisebord eller henover en bardisk.

Seppo Koho har en stor respekt for den nordlige halvkugles træsorter samt det klassiske skandinaviske design. Disse interesser har han haft in mente, da han designede Secto 4200. Lampen lyser med et blændfrit lys, da den diskret gemmer sin lyskilde væk. Den lyser med et varmt og hyggeligt lys.

Du kan købe Secto 4200 i denne sorte farve. Den kan også købes i: hvid, birk og i valnød. Secto Design har fokus på at holde deres produktion så grøn som de kan. Det sker blandt andet ved at de holder deres produktion så tæt på de træer, som de benytter. De genbruger og sorterer også de materialer, som de bruger i løbet af produktionen.

Specifikationer
Varenummer : 4200 MU
EAN : 6430053140011

Materiale: birketræ, sort lamineret
Ø: 30 cm
H: 60 cm
Lyskilde: E27 max 60 watt
Incl. 1,5 meter ledning.
Kan fås med længere kabel mod ekstra omkostninger.