Secto 4200 Pendel Birk Ø30 - Secto Design

  Levering + 3 uger fra d.d
4.650,00 kr
  •   Levering + 3 uger fra d.d
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Secto 4200 er en pendel, der er blevet designet af Seppo Koho, og den er blevet produceret hos Secto Design. Dette er en pendel med stor historisk værdi for Secto Design. Det er nemlig den første lampe, som de markedsførte. Seppo Koho fremviser sine evner indenfor innovativt design med denne pendel. Den er velegnet til at hænge i rum, hvor der ikke er så højt til loftet. Og så er det en alsidig lampe, som både kan hænge alene eller i en klynge. Man kan eksempelvis hænge flere i en stribe over et spisebord eller en bardisk.

Seppo Koho har skabt denne lampe ud fra hans respekt for de træsorter man finder på den nordlige halvkugle og det traditionelle skandinaviske design. Og så har han benyttet sine egne stærke evner indenfor træhåndværk. Secto 4200 gemmer diskret sin lyskilde, som hænger inde i skyggen, hvor den ikke blænder, men skinner med sit varme og hyggelige lys.

Secto 4200 kan købes i denne birk farve. Derudover kan den også købes i valnød, sort eller i hvid. Hos Secto Design har de meget fokus på at lave en grøn produktion. Det gør de blandt andet ved at producere lamperne tæt på de træer de gør brug af, samt genbrug og sortering af de materialer de bruger undervejs.

Specifikationer
Varenummer : 4200 KO
EAN : 6430053140004

Materiale: birketræ.
Ø: 30 cm
H: 60 cm
Lyskilde: E27 max 60 watt
Incl. 1,5 meter ledning.
Kan fås med længere kabel mod ekstra omkostninger.