Secto 4200 Pendel Hvid Ø30 - Secto Design

  Levering + 3 uger fra d.d
4.650,00 kr
  •   Levering + 3 uger fra d.d
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Seppo Koho er designeren bag Secto 4200, og denne pendel er produceret hos Secto Design. Og det er en vigtig pendel for Secto Design, da dette var den allerførste lampe, som de markedsførte. Seppo Koho har vist hvor dygtig en håndværker han er med denne pendel, og designet den med et innovativt design. Den vil egne sig godt til de lokaler, hvor der ikke er så højt til loftet. Det er også en alsidig lampe, som både kan sættes op enkeltvis eller i en klynge. Den vil passe godt ind over et spisebord eller en bardisk.

Seppo Koho har en stor respekt for de træsorter man finder på den nordlige halvkugle samt det klassiske skandinaviske design. Han har kombineret disse interesser med sine stærke håndværkerevner. Secto 4200 er designet på sådan en måde, at den gemmer sin lyskilde, og derved får vi et blændfrit lys fra den. Den lyser med sit varme og hyggelige lys.

Du kan købe Secto 4200 i denne hvide farve. Derudover kan den også købes i birk, valnød eller i sort. Secto Design vægter en grøn produktion meget højt. Derfor producerer de deres lamper tæt på de træer, som de bruger. De genbruger og sorterer de materialer, som de bruger undervejs. 

Specifikationer
Varenummer : 4200 VA
EAN : 6430053140035

Materiale: birketræ, hvid lamineret
Ø: 30 cm
H: 60 cm
Lyskilde: E27 max 60 watt
Incl. 1,5 meter ledning. 
Kan fås med længere kabel mod ekstra omkostninger.