Secto 4201 Pendel Valnød Ø 25 - Secto Design

  Levering 1-4 hverdage
4.690,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Finske Secto Design producerer deres varer ud af de lokale træer, og Secto 4201 er ingen undtagelse. De formpresser birkelameller for at lave pendlen. De dygtige håndværkere laver endda pendlen i hånden. Og så hører der LED-pærer til, som er kendt for at bruge mindre strøm end for eksempel halogenpærer.
Seppo Koho har designet lampen til at være så bæredygtig som den kan være.

Birkelamellerne er med til at sætte en stemning i rummet. Men det er ikke alt, de har også en funktionel grund til at være der. De former en skærm, der dækker for pæren. Det gør at man ikke bliver blændet af pæren. Men det gør også, at Secto 4201 er i stand til at fokusere sit lys, og udsende et koncentreret lys.
Det er et smart og funktionelt skandinavisk design.

Pendlen er 25 centimeteren i diameteren og 45 centimeter i højden. Det er ikke en stor lampe, der fylder hele lokalet. Det er med til at gøre den passende, at hænge henover køkkenbordet, eller i rum hvor der ikke er så højt til loftet.

Den udstråler et skarpt og mere hvidt og koldt lys. Hvilket igen giver lampen dens smarte funktionalitet med at udsende et fokuseret lys. Det er en pære, der kan justeres, hvis det bliver for meget.

Det anbefales ikke, at sætte en halogen- spejl- eller 12 voltspærer i lampen, da de risikerer at få lampen til at overophede. Til gengæld anbefaler Secto Design, at man støver den af regelmæssigt. Skulle uheldet være ude, og der kommer pletter på, så kan man prøve at tørre den af med en lettere fugtig klud.

Secto 4201 findes i fire forskellige farver: Sort, birk, hvid, og selvfølgelig valnød.

Du kan læse mere om Secto´s bærdygtighed her:

Designeren Bag

Seppo%20Koho-min

Specifikationer
Varenummer : 4201 PÄ
EAN : 6430053140066

Materiale: valdnød finer.
Ø: 25 cm
H: 45 cm
Lyskilde: E27 max 60 watt
Incl. 1,5 meter ledning.
Kan fås med længere kabel mod ekstra omkostninger.