Secto 4201 Pendel Hvid Ø 25 - Secto Design

  Levering + 3 uger fra d.d
4.315,00 kr
  •   Levering + 3 uger fra d.d
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Secto 4201 er en bæredygtig pendel fra finske Secto Design. De er lavet ud af det lokale træ. Og så formpresser de birkelamellerne for at lave pendlen. Pendlen bliver lavet i hænderne, af de dygtige håndværkere som Secto har ansat. Pendlen er udstyret med LED-pærer, som bruger mindre strøm end andre pærer. Secto 4201 er så bæredygtigt designet, som de har kunne.  

Pæren har et skarpt, hvidt og koldt lys. Men den kan dæmpes, hvis man ønsker det. Og pendlen har en skærm, som dækker for pæren og sørger for, at man ikke bliver blændet af pæren. Designet gør også, at pendlen har et godt koncentreret lys. Seppo Koho har designet pendlen på en smart og funktionel måde, som er i et traditionelt skandinavisk design.

Pendlen er 25 centimeter i diameteren, og 45 centimeter i højden. Det er ikke en pendel, der fylder hele rummet. Dens mindre størrelse, gør den god at hænge over køkkenbordet eller i lokaler hvor der ikke er højt til loftet.

Brugen af halogen- spejl eller- 12 voltspærer frarådes, da de risikerer at få lampen til at overophede. Ydermere, så anbefaler Secto Design, at man støver den af regelmæssigt. Hvis der er kommet pletter på, så bliver det anbefalet at tørre dem af med en lettere fugtig klud.

Secto 4201 findes i fire forskellige farver: Birk, valnød, sort og selvfølgelig hvid.

Du kan læse mere om Secto´s bærdygtighed her:

Specifikationer
Varenummer : 4201 VA
EAN : 6430053140073

Materiale: birketræ, hvid lamineret.
Ø: 25 cm
H: 45 cm
Lyskilde: E27 max 60 watt
Incl. 1,5 meter ledning.
Kan fås med længere kabel mod ekstra omkostninger.