Secto 4201 Pendel Sort Ø 25 - Secto Design

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 3.020,50 kr
Pris: 4.315,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Secto 4201 Pendel er lavet ud af formpresset birkelameller. Den kommer fra Secto Design i Finland, som producerer deres goder ud fra det træ de har i lokalområdet. Og så kommer de med LED-pærer, som bruger mindre strøm end andre pærer gør. Så vidt det er muligt, laver håndværkerne deres lamper i hænderne. Designeren Seppo Koho har lavet lampen med miljøet i tankerne.

Den er designet i et traditionelt skandinavisk design. For Secto 4201 Pendlen betyder det, at lampen har en skærm der dækker for pæren. Når pæren sidder inde bag skærmen, gør det også, at man ikke bliver blændet af pæren. Skærmen er lavet af de førnævnte lameller, som hjælper med at koncentrere lyset i en specifik retning. Det er et gennemtænkt og gennemført design.

Pendlen er god at hænge henover spise- og køkkenbordet. Eller i lokaler, hvor der ikke er så højt til loftet.

Med sine 25 centimeter i diameteren og 45 centimeter i højden, så er det ikke en lampe, der tager meget plads i dit lokale. Med sit lettere kolde lys (3000 kelvin), udstråler den en mere hvid farve. Med sine 12 watt og 1060 lumen, giver den et skarpt lys. Hvis det er for meget, kan pæren dæmpes. Trælamellerne er med til at sætte den hyggelige atmosfære.

Brugen af halogen- spejl eller- 12 voltspærer frarådes, da de risikerer at få lampen til at overophede. Ydermere, så anbefaler Secto Design, at man støver den af regelmæssigt. Hvis der er kommet pletter på, så bliver det anbefalet at tørre dem af med en lettere fugtig klud.

Den findes i 4 forskellige farver: Valnød, hvid, birk, og denne sorte farve.

Designeren Bag

Seppo%20Koho-min

Specifikationer
Varenummer : 4201s
EAN : 6430053140059

Materiale: birketræ, sort lamineret.
Ø: 25 cm
H: 45 cm
Lyskilde: E27 max 60 watt
Incl. 1,5 meter ledning.
Kan fås med længere kabel mod ekstra omkostninger.