Secto 4201 Pendel Birk Ø 25 - Secto Design

  Levering 1-4 hverdage
4.315,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Secto 4201 er lavet ud af de lokale træer, som finske Secto Design bruger. Det giver træet en kort transporttid. De formpresser birkelameller for at producere pendlen. Og så laver håndværkerne pendlen i hånden. Endeligt er pendlen designet til at arbejde med LED-pærer, der benytter mindre strøm. Alt dette passer ind i Secto Designs kerneværdi, om at arbejde så grønt som de kan.

Secto 4201 er udstyret med en skærm, der sørger for, at man ikke bliver blændet af pæren. Skærmen gør også, at pendlen er i stand til at koncentrere sit lys. Og så spreder trælamellerne en god atmosfære i rummet. Seppo Koho har designet en smart, designlampe i et traditionelt skandinavisk design.

Pæren udstråler et skarpt, men også et hvidt og koldt lys. Hvilket øger til pendlens funktionalitet med at udsende et nedadrettet, koncentreret lys. Hvis man ønsker det, så kan man justere pæren, så den ikke lyser så kraftigt.

Lampen er 25 centimeter i diameteren, og 45 centimeter i højden. Det er ikke en pendel, der fylder det hele. Dens størrelse betyder, at den er passende at hænge i lokaler, hvor der ikke er højt til loftet, eller henover køkkenbordet.

Secto Design fraråder, at sætte halogen- spejl- eller 12 voltspærer i lampen, da de risikerer at få lampen til at overophede. Derimod anbefaler de, at man støver den af regelmæssigt. Skulle den blive ramt af pletter, så kan man tørre dem væk med pletter.

Secto 4201 findes i fire forskellige farver: Hvid, sort, valnød, og selvfølgelig birkefarvet.

Specifikationer
Varenummer : 4201 KO
EAN : 6430053140042

Materiale: birketræ.
Ø: 25 cm
H: 45 cm
Lyskilde: E27 max 60 watt
Incl. 1,5 meter ledning.
Kan fås med længere kabel mod ekstra omkostninger.