Owalo 7000 Pendel Valnød - Secto Design

  Levering + 3 uger fra d.d
10.385,00 kr
  •   Levering + 3 uger fra d.d
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Owalo 7000 er en Seppo Koho designet pendel, som er blevet produceret af Secto Design. Her har Seppo Koho gjort god brug af træet, og han har lavet et godt, solidt håndværk. Denne pendel er blevet lavet ud fra en respekt for den nordlige halvkugles træsorter, og det enkle nordiske look.

Owalo 7000 er blevet designet, så lyskilden diskret er gemt inde i nogle små rum. Herinde vil den give et varmt, hyggeligt og blændfrit lys. Man kan kort opsummere pendlen således: Denne enestående pendel flytter belysningen ind i det moderne designunivers, og samtidig har den et godt greb om fortidens materialer og snedkerfagets historie.

Du kan købe Owalo 7000 i fire forskellige farver. Du kan købe den i denne valnød farve. Og så kan den også købes i: Sort, birk, og i hvid. Secto Design lægger stor vægt på, at gøre deres produktion så miljøvenlig som de kan. Derfor producerer de deres lamper så tæt på materialerne som de kan. De genbruger og sorterer de materialer, som de benytter undervejs.

Specifikationer
Varenummer : 7000 PÄ
EAN : 6430053140509

Materiale: Valnød
Mål: L: 100 cm H: 13 cm.
Lyskilde: Indbygget dæmpbar LED. Incl. 2 meter transparent ledning med afbryder. Kan fås med længere kabel mod ekstra omkostninger.