Owalo 7000 Pendel Sort - Secto Design

  Levering + 3 uger fra d.d
10.040,00 kr
  •   Levering + 3 uger fra d.d
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Owalo 7000 er en pendel som blev produceret af Secto Design, og designet af Seppo Koho. Den er lavet i hånden, og den er en imponerende sammensætning af innovativt brug af træ kombineret med et godt håndværk. Lampen er lavet ud af birketræ, mens skærmene er lavet ud af højkvalitets finsk birke finér. Med et moderne og elegant look, så bliver pæren gemt diskret af vejen så den ikke blænder, men i stedet giver sit varme og hyggeskabende lys. Alt dette peger på en pendel, som vil egne sig godt til at hænge henover spisebordet. Det er en flot pendel, som kan hænges både enkeltvis og i en klynge.

Som det er kutyme hos Secto Design, så bruger de nærtliggende træer, for at formindske transporten mest mulig. Yderligere, så har de også genbrug og ordentlig sortering af materialerne for øje under produktionen. Det er en metode, der lægger vægt på, at gøre det så grønt som de kan.

Hvis der bruges en anden form for pære end LED-pæren (for eksempel: Halogen-, spejl- eller 12 volts pære), så vær opmærksom på, at dette risikerer at få Owalo 7000 til at overophede. Derfor anbefales det, at bruge LED-pæren.

Owalo 7000 findes i fire forskellige udgaver: Der er denne sorte udgave, der er en i valnød, en i birk og så er der en i hvid.

Specifikationer
Varenummer : 7000 MU
EAN : 6430053140493

Materiale: Birketræ, sort lamineret.
L: 100 cm
H: 13 cm.
Lyskilde: Indbygget dæmpbar LED. Incl. 2 meter transparent ledning med afbryder.

Kan fås med længere kabel mod ekstra omkostninger.