Owalo 7000 Pendel Birk - Secto Design

  Levering + 3 uger fra d.d
10.040,00 kr
  •   Levering + 3 uger fra d.d
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Owalo 7000 er en pendel, som er designet af Seppo Koho, og den er blevet produceret hos Secto Design. Med denne pendel, viser Seppo Koho et smart brug af træ samt et godt håndværk. Han har lavet denne lampe ud fra en respekt for de træsorter, som man finder på den nordlige halvkugle og det enkle nordiske design.

Owalo 7000 er designet med små rum, hvor lyskilden diskret er gemt, og den giver et varmt, hyggeligt og blændfrit lys. Hvis man skal opsummere lampen, så kan det siges således: Det er en enestående lampe, som flytter belysningen ind i det moderne designunivers, mens den har et solidt greb om fortidens materialer og snedkerfagets historik.

Owalo 7000 kan købes i fire forskellige farver. Du kan købe den i denne birk farve. Derudover kan den købes i hvid, valnød og i sort. Hos Secto Design vægter de en grøn produktion højt, og derfor sørger de for, at lamperne produceres tæt på materialerne, samt genbrug og sortering af deres materialer.

Specifikationer
Varenummer : 7000 KO
EAN : 6430053140486

Materiale: Birketræ.
Mål: L: 100 cm H: 13 cm.
Lyskilde: Indbygget dæmpbar LED. Incl. 2 meter transparent ledning med afbryder. Kan fås med længere kabel mod ekstra omkostninger.