Owalo 7000 Pendel Hvid - Secto Design

  Levering + 3 uger fra d.d
10.040,00 kr
  •   Levering + 3 uger fra d.d
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Seppo Koho er designeren bag Owalo 7000, og denne pendel er blevet produceret hos Secto Design. Her viser Seppo Koho en smart måde at bruge træet og den er lavet med et godt håndværk. Han har arbejdet ud fra en respekt for den nordlige halvkugles træsorter og det enkle skandinaviske design.

Owalo 7000 er blevet designet med små rum. Her er lyskilden diskret gemt. Og så lyser den med et varmt, hyggeligt og blændfrit lys herinde. Man kan opsummere lampen sådan her: Det er en unik lampe, der tager belysningen med ind i det moderne designunivers, og samtidig har den en solidt greb om snedkerfagets historie og fortidens materialer.

Du kan købe Owalo 7000 i fire forskellige farver. Den kan købes i denne hvide farve. Og så kan den også købes i valnød, sort og i birk. Secto Design fokuserer på, at have så grøn en produktion, som de kan. Det vil sige, at de producerer deres lamper så tæt på deres materialer som de kan. Og så betyder det også, at de genbruger og sorterer deres materialer.

Specifikationer
Varenummer : 7000 VA
EAN : 6430053140516

Materiale: Birketræ, hvid lamineret.
Mål: L: 100 cm H: 13 cm.
Lyskilde: Indbygget dæmpbar LED. Incl. 2 meter transparent ledning med afbryder. Kan fås med længere kabel mod ekstra omkostninger.