Octo 4241 Mini Pendel Valnød (1,5 m ledning) - Secto Design

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 5.081,25 kr
Pris: 6.775,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Octo 4241 Mini Pendel – Bæredygtig elegance i skandinavisk design

Octo 4241 Mini Pendel er den yndefulde lillebror til Octo 4240, som er skabt af den anerkendte designer Seppo Koho, og den er blevet produceret hos Secto Design. Denne pendel er ikke kun et kunstværk i belysningsverdenen, men også en hyldest til bæredygtighed og skandinavisk elegance.

Fremstillet med omhu og respekt for miljøet anvender Octo 4241 lokale birketræer, hvor overskydende træ sendes til genbrug for at minimere spild. Håndværkere af højeste kaliber fuldender lampen, der er kompatibel med energibesparende LED-pærer.

Designerens vision om enkelhed og elegance afspejles i pendlens klassiske skandinaviske look. Det varme og bløde lys, filtreret gennem trælamellerne, skaber en behagelig atmosfære. Pendlen, med sine dimensioner på 55 cm i højden og 45 cm i diameteren, er ideel til at hænge over spisebordet eller sofabordet. Den leveres med en 1,5 meter lang ledning, og kan både hænges enkeltvis eller i en klynge.

Octo 4241 Mini Pendel kan købes i fire elegante farver. Den kan købes i birk, hvid eller sort. Og så kan den købes i denne valnødde farve. Bland bæredygtighed, elegance og funktionalitet i din boligindretning med denne enestående pendel fra Secto Design. Undgå brug af spejl- 12 volts- eller halogenpærer for at bevare lampens optimale ydeevne. Hold den smukke lampe støvfri ved regelmæssigt at tørre den af med en let fugtig klud.

Designeren Bag

Seppo%20Koho-min

Specifikationer
Varenummer : 4241 PÄ
EAN : 6430053140936

Octo pendlen er designet af Seppo Koho for Secto Design. Octo lampen er håndlavet af finsk birketræ og lampens unikke og lette udtryk passer fint ind i den skandinaviske boligindretning. Octo lampen er allerede blevet en klassiker og lampens bløde, behagelige og diffuse lys passer særligt godt over spisebordet. Lamperne findes i birk, valnød, sort og hvid.
Octo 4241 mini er en lille udgave af den større 4240. En meget flot lampe.

Materiale: valdnød finer.
Ø: 45 cm
H: 55 cm
Lyskilde: E27 max 20 watt LED
Incl. 1,5 meter ledning.
Kan fås med længere kabel mod ekstra omkostninger.