Octo 4241 Mini Pendel Sort - 1,5 m ledning Zoom

20%

Octo 4241 Mini Pendel Sort - 1,5 m ledning

Lagerstatus: På lager

Pris: 5.300,00 kr

Tilbud 4.245,00 kr

  • Levering 1-4 hverdage
  • Gratis fragt på alle alle lamper
  • Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  • Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch

Finske Secto Design har lavet en mindre version af den velmodtaget Octo 4240 pendlen. Her er Octo 4241. Den er 55 centimeter i højden, og 45 centimeter i diameteren. Den er lavet ud af det lokale birketræ. Så kommer den i hænderne på deres dygtige håndværkere, som laver lampen færdig i hænderne. Alt overskudstræet bliver sendt videre til genbrug. Og så hører der LED-pærer. En pære der er kendt for at være energibesparende. Som du kan høre, så har Secto Design lagt megen tid og omtanke i at gøre produktionen så grøn som de kan. Lampen blev designet af den prisvindende Seppo Koho.  

Octo 4240 udsender et varmt og blødt lys. Pæren er omgivet af en rund skærm, der er lavet ud af trælameller. Det gør sådan, at man ikke bliver blændet af pæren. Trælamellerne er også med til, at reflektere lyset rundt i rummet og skabe en hyggelig atmosfære. Med sit traditionelle skandinaviske look, så passer den godt ind til den skandinaviske boligindretning.

Der følger en halvanden (1,5) meter lang ledning med, som gør det muligt at hænge lampen op, hvor end man tænker det er bedst. De vil passe godt henover spisebordet eller sofabordet. De kan hænge både enkeltvis, men de passer også godt ind i klynger.

Lige nu findes den i fire forskellige farver: Birkefarvet, hvid, valnøddefarvet og sort. Du kan se den i de andre versioner her.

Brugen af halogen- spejl- eller 12 voltspærer frarådes i Secto Design lamper, da de risikerer at få lampen til at overophede.

Secto Design anbefaler, at man regelmæssigt støver den af. Hvis der er kommet friske pletter på, rådgiver Secto til, at tørre lampen af med en lettere fugtig klud.

Octo pendlen er designet af Seppo Koho for Secto Design. Octo lampen er håndlavet af finsk birketræ og lampens unikke og lette udtryk passer fint ind i den skandinaviske boligindretning. Octo lampen er allerede blevet en klassiker og lampens bløde, behagelige og diffuse lys passer særligt godt over spisebordet. Lamperne findes i birk, valnød, sort og hvid.
Octo 4241 mini er en lille udgave af den større 4240. En meget flot lampe.


Materiale: sort finer.
Ø: 45 cm
H: 55 cm
Lyskilde: E27 max 20 watt LED
Incl. 1,5 meter ledning.
Kan fås med længere kabel mod ekstra omkostninger.

Designeren bag

Detaljer

Seppo Koho er født i Finland. Han er uddannet arkitekt, og har studeret på University of Industrial Arts i Helsingfors samt Tampere University of Technology. Secto Design lampeserien, som Seppo Koho er manden bag, omfatter pendler, væglamper, gulvlamper, væglamper samt bordlamper. Hele serien består af gennemtænkt håndlavet design lavet af finsk birk af dygtige håndværkere. Secto Design har med Seppos assistance allerede etableret et godt ry blandt designelskere over hele verden. Belysning for folk, der beundrer skandinavisk stil, fremragende håndværk og naturlige materialer. Lamperne designet af Seppo Koho har fået tildelt mange internationale priser, og er kendt verden over for deres klare og enkle skandinaviske udstråling.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Secto Design
Mærke Secto Design
Varenummer 4241-s
Gratis lyskilde Der følger gratis LED pære med til lampen

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Octo 4241 Mini Pendel Sort - 1,5 m ledning

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi prismatch.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for prismatch

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen