Octo 4241 Mini Pendel Sort (1,5 m ledning) - Secto Design

  Levering 1-4 hverdage
6.400,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Finske Secto Design har lavet en mindre version af den velmodtaget Octo 4240 pendlen. Her er Octo 4241. Den er 55 centimeter i højden, og 45 centimeter i diameteren. Den er lavet ud af det lokale birketræ. Så kommer den i hænderne på deres dygtige håndværkere, som laver lampen færdig i hænderne. Alt overskudstræet bliver sendt videre til genbrug. Og så hører der LED-pærer. En pære der er kendt for at være energibesparende. Som du kan høre, så har Secto Design lagt megen tid og omtanke i at gøre produktionen så grøn som de kan. Lampen blev designet af den prisvindende Seppo Koho.  

Octo 4240 udsender et varmt og blødt lys. Pæren er omgivet af en rund skærm, der er lavet ud af trælameller. Det gør sådan, at man ikke bliver blændet af pæren. Trælamellerne er også med til, at reflektere lyset rundt i rummet og skabe en hyggelig atmosfære. Med sit traditionelle skandinaviske look, så passer den godt ind til den skandinaviske boligindretning.

Der følger en halvanden (1,5) meter lang ledning med, som gør det muligt at hænge lampen op, hvor end man tænker det er bedst. De vil passe godt henover spisebordet eller sofabordet. De kan hænge både enkeltvis, men de passer også godt ind i klynger.

Lige nu findes den i fire forskellige farver: Birk, hvid, valnød og denne sorte farve. 

Brugen af halogen- spejl- eller 12 voltspærer frarådes i Secto Design lamper, da de risikerer at få lampen til at overophede.

Secto Design anbefaler, at man regelmæssigt støver den af. Hvis der er kommet friske pletter på, rådgiver Secto til, at tørre lampen af med en lettere fugtig klud.

Designeren Bag

Seppo%20Koho-min

Specifikationer
Varenummer : 4241 MU
EAN : 6430053140929

Octo pendlen er designet af Seppo Koho for Secto Design. Octo lampen er håndlavet af finsk birketræ og lampens unikke og lette udtryk passer fint ind i den skandinaviske boligindretning. Octo lampen er allerede blevet en klassiker og lampens bløde, behagelige og diffuse lys passer særligt godt over spisebordet. Lamperne findes i birk, valnød, sort og hvid.
Octo 4241 mini er en lille udgave af den større 4240. En meget flot lampe.

Materiale: sort finer.
Ø: 45 cm
H: 55 cm
Lyskilde: E27 max 20 watt LED
Incl. 1,5 meter ledning.
Kan fås med længere kabel mod ekstra omkostninger.