Octo 4241 Mini Pendel Hvid (1,5 m ledning) - Secto Design

  Levering 1-4 hverdage
6.400,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Octo 4241 er med sine 55 centimeter i højden, og 45 centimeter i diameteren, en mere kompakt pendel end den originale Octo 4240. Den kommer fra det anerkendte finske lampefirma Secto Design, hvor den er blevet designet af Seppo Koho. Som Secto Design har for vane, så er den designet ud fra det birketræ, som der er i lokalområdet. Så bliver den lavet i hænderne af håndværkerne. Og det træ der ender med at være i overskud, bliver kørt videre til genbrug.
Ikke alene er den produceret så grønt som de kan gøre det, så følger der også en LED-pære med. LED-pærer som er kendt for at bruge mindre strøm end nogle af de andre pærer.

Den er designet i et simpelt og elegant traditionelt skandinavisk design. Octo 4241 udsender et varmt og blødt lys. En rund skærm sidder og dækker udover pæren, og sikrer at man ikke bliver blændet af pæren. Skærmen har trælameller, som er med til at sprede lyset rundt i lokalet. Trælamellerne er med til at reflektere lyset, og skaber en hyggelig stemning i lokalet.

Octo 4241 hænger fra en ledning, som er 1,5 meter lang. Det betyder, at man kan hænge den de steder, du kunne ønske det. Du kan sagtens hænge den henover spisebordet eller sofabordet, og den vil passe fint ind i den skandinaviske boligindretning. Den kan fint hænge alene, men passer også fint ind i en klynge.

På nuværende tidspunkt findes den i fire forskellige farver: Valnød, sort, birk eller i denne hvide farve. 

Brugen af 12 volts- halogen- eller spejlpærer frarådes i Secto Design lamper, da de risikerer at få lampen til at overophede.

Det anbefales, at man støver den af regelmæssigt. Hvis der er kommet friske pletter på, rådgiver Secto til, at tørre lampen af med en lettere fugtig klud.

Designeren Bag

Seppo%20Koho-min

Specifikationer
Varenummer : 4241 VA
EAN : -6430053140943

Octo pendlen er designet af Seppo Koho for Secto Design. Octo lampen er håndlavet af finsk birketræ og lampens unikke og lette udtryk passer fint ind i den skandinaviske boligindretning. Octo lampen er allerede blevet en klassiker og lampens bløde, behagelige og diffuse lys passer særligt godt over spisebordet. Lamperne findes i birk, valnød, sort og hvid.
Octo 4241 mini er en lille udgave af den større 4240. En meget flot lampe.

Materiale: Hvid finer.
Ø: 45 cm
H: 55 cm
Lyskilde: E27 max 20 watt LED
Incl. 1,5 meter ledning.
Kan fås med længere kabel mod ekstra omkostninger.