Octo 4241 Mini Pendel Birk (1,5 m ledning) - Secto Design

  Levering 1-4 hverdage
6.400,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Med 55 centimeter i højden, og 45 centimeter i diameteren, så er Octo 4241 en mindre pendel end sin storebror Octo 4240. Det er det velrenommeret finske firma Secto Design, der står bag produktion, og de har endnu engang fået Seppo Koho til at stå bag designet. Lampen er designet ud fra det lokale birketræ. Derefter tager deres håndværkere over, og færdiggør lampen i hænderne. Skulle noget af træet ende med at være tilovers, så bliver det kørt videre til genbrugsstationen. Secto Design har lagt megen omtanke i, at deres produktioner er lavet så miljøvenlige som de kan. Men som om det ikke var nok, så følger der en LED-pære med til lampen. LED-pærer som benytter sig af mindre strøm end andre pærer gør.

Lavet i et elegant og enkelt klassisk skandinavisk design, og en stemningsskabende pendel, gør Octo 4241 passende ind i den skandinaviske boligindretning. Pæren er gemt væk inde bag en skærm. Det giver blændfrit lys, og udsender stadig det varme, bløde lys. Skærmen er udstyret med trælameller, som er med til at reflektere lyset rundt i lokalet.

En 1,5 meter lang ledning holder lampen oppe. Det gør, at den kan hænges de steder, hvor du har behov for det. Den kan med fordel hænges over sofabordet eller spisebordet. Den hænger fint alene, og den kan også hænges i en klynge.

I øjeblikket findes den i fire forskellige farver: Hvid, valnød, sort og i denne birkfarve. 

Brugen af spejl- 12 volts- eller halogenpærer frarådes i Secto Design lamper, da de risikerer at få lampen til at overophede.

Secto Design anbefaler, at man regelmæssigt støver den af. Hvis der er kommet friske pletter på, rådgiver Secto til, at tørre lampen af med en lettere fugtig klud.

Designeren Bag

Seppo%20Koho-min

Specifikationer
Varenummer : 4241 KO
EAN : 6430053140912

Octo pendlen er designet af Seppo Koho for Secto Design. Octo lampen er håndlavet af finsk birketræ og lampens unikke og lette udtryk passer fint ind i den skandinaviske boligindretning. Octo lampen er allerede blevet en klassiker og lampens bløde, behagelige og diffuse lys passer særligt godt over spisebordet. Lamperne findes i birk, valnød, sort og hvid.
Octo 4241 mini er en lille udgave af den større 4240. En meget flot lampe.

Materiale: Birk finer.
Ø: 45 cm
H: 55 cm
Lyskilde: E27 max 20 watt LED
Incl. 1,5 meter ledning.
Kan fås med længere kabel mod ekstra omkostninger.