VP Globe 40 Røgfarvet Glas - Verpan

  Levering 1-4 hverdage
12.495,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

VP Globe 40 er blevet designet af den legendariske Verner Panton, og denne pendel er blevet produceret hos Verpan. Verner Panton arbejdede ofte med innovative materialer, og han blev også kendt for at fokusere på lampens form og farver. Det kan man godt mærke på denne pendel, da den kuglerunde lampeskærm er lavet ud af krystalklart akryl. Dette får pendlen til at lede tankerne hen på en overdimensioneret sæbeboble, hvor der er placeret fem reflektorer indeni. Det har den effekt, at lampen får et let og elegant touch til det klassiske design.

Den sender sin belysning ud hele vejen rundt om lampen, og derfor vil den være velegnet til at blive brugt flere steder i hjemmet. Den kan hænges op i en gang eller den kan bruges som et kunststykke i et hjørne. VP Globe 40 er designet med et smukt og iøjefaldende design, som skaber den her skulpturelle dimension.

VP Globe blev designet i 1969, og Verner Panton har designet et tidløst design, som er lige så flot i dag, som da den blev designet. Du kan købe den i denne røgfarvet glas farve. Du kan også købe den i disse farver: Hvid, glas, transparent/klar eller i messing

Designeren Bag

Verner%20Panton-min

Specifikationer
Varenummer : 100143
EAN : 5702410286221

Materiale: Farvet/Transparent Akryl
Lyskilde: E14 Max. 40W
Ledningslængde: 4 m. sort tekstilledning
Mål: Ø 40 cm.
Designer: Verner Panton
Inkl. krom baldakin

VP Globen er designet af Verner Panton i 1969 og er en moderne klassiker og et udtryk for Verner Pantons tidløse og unikke design. Globen giver et blødt, behageligt og blændfrit lys og kan med fordel bruges som dekorativ belysning og til at skabe en stemning og hygge i din bolig.