VP Globe 40 Pendel - Verpan

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 5.495,00 kr
Pris: 10.995,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

VP Globe 40 er en Verner Panton designet pendel, som er blevet produceret hos Verpan. Verner Panton skabte sit navn på sit arbejde med banebrydende materialer, og det fokus han lagde på lampens form og farve. Det kan man mærke her, hvor han har fremstillet den kuglerunde skærm ud af krystalklart akryl. Og det har den effekt, at den kommer til at ligne en overdimensioneret sæbeboble. Herinde sidder der fem reflektorer, der skaber et elegant og let touch ved det klassiske design.

Den lyser hele vejen rundt om sig selv, og derfor vil den være god at bruge flere steder i hjemmet. Det kan eksempelvis være i en gang eller den kan hænges som et kunststykke i et hjørne. VP Globe 40 er designet med et herligt design, der tilføjer den her skulpturelle dimension til pendlen.

VP Globe 40 er en klassisk lampe, som blev designet i 1969, og dens design holder stadig i dag. Det må siges at være et tidløst design. Den kan købes med denne klare/transparente farve. Den kan også købes i messing, røgfarvet glas, hvid, warm peach eller i glas

Designeren Bag

Verner%20Panton-min

Specifikationer
Varenummer : 100072
EAN : 5702410286221

Materiale: Transparent Akryl
Lyskilde: E14 Max. 40W
Ledningslængde: 4 m. sort tekstilledning
Mål: Ø 40 cm.
Designer: Verner Panton
Inkl. krom baldakin

VP Globen er designet af Verner Panton i 1969 og er en moderne klassiker og et udtryk for Verner Pantons tidløse og unikke design. Globen giver et blødt, behageligt og blændfrit lys og kan med fordel bruges som dekorativ belysning og til at skabe en stemning og hygge i din bolig.