VP Globe 40 Pendel - Verpan

  Levering 1-4 hverdage
10.995,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger ikke pære, se anbefalet pære i beskrivelsen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Oplev elegance og tidløs skønhed med VP Globe 40 Pendel – et Verner Panton-designet mesterværk, som Verpan er den stolte producent af. Verner Panton er kendt for sit banebrydende arbejde med materialer og fokus på form og farve, har skabt en unik pendel, der forener funktionalitet med kunstnerisk raffinement.

VP Globe 40 er designet med en kuglerund skærm, som er skabt af krystalklart akryl, og vil transformere rummet med sin overdimensionerede sæbeboble-æstetik. Indvendigt sidder fem raffinerede reflektorer, der tilføjer et elegant og let touch til det klassiske design. Pendlen udsender lys hele vejen rundt om sig selv, hvilket gør den velegnet til forskellige områder i hjemmet – perfekt som en stemningsfuld belysning i gangen eller som et kunstnerisk statement i et stuehjørne.

VP Globe 40 er ikke kun en lampe; den er en skulpturel dimension til din indretning. Den klassiske lampe blev oprindeligt designet i 1969, og bevarer sin tidløse appel i dag. Udover denne klare/transparente farve, så kan du også købe den i glas, børstet alu, messing eller røgfarvet glas

Med VP Globe 40 Pendel kan du bringe Verner Pantons ikoniske designæstetik ind i dit hjem – et ægte kunstværk, der ikke kun lyser op, men også tilfører en sublim elegance til dine omgivelser. Find din yndlingsfarve og oplev tidløs belysning med denne enestående pendel.

 
Designeren Bag

Verner%20Panton-min

Specifikationer
Varenummer : 100072
EAN : 5702410975200

Materiale: Transparent Akryl
Lyskilde: E14 Max. 40W
Ledningslængde: 4 m. sort tekstilledning
Mål: Ø 40 cm.
Designer: Verner Panton
Inkl. krom baldakin

VP Globen er designet af Verner Panton i 1969 og er en moderne klassiker og et udtryk for Verner Pantons tidløse og unikke design. Globen giver et blødt, behageligt og blændfrit lys og kan med fordel bruges som dekorativ belysning og til at skabe en stemning og hygge i din bolig.