VP Globe 40 Glas Pendel - Verpan

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 9.995,00 kr
Pris: 12.495,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Verner Panton er designeren bag VP Globe 40, og Verpan har produceret denne pendel. Verner Panton var kendt for at arbejde med innovative materiale, og hans fokus på lampens form og farver. Det kan man også mærke her, hvor den kuglerunde skærm er fremstillet af krystalklart akryl, og det får den til at minde om en overdimensioneret sæbeboble. Herinde har han placeret fem reflektorer, som giver et let og elegant touch til det klassiske design.

Den vil sende sit lys ud hele vejen rundt om lampen, hvilket gør den velegnet til at blive brugt flere steder i hjemmet. Den vil være god at placere i en gang eller hænge den som et kunststykke i et hjørne. VP Globe 40 har et skønt iøjefaldende design, som er med til at skabe en skulpturel dimension.

Verner Panton designede VP Globe i 1969, og designet holder stadig den dag i dag. Den kan købes i denne glas pendel farve. Derudover kan den også købes i: Messing, røgfarvet glas, hvid eller i klar/transparent.

Designeren Bag

Verner%20Panton-min

Specifikationer
Varenummer : 100133
EAN : 5702410073043

Materiale: Transparent Akryl, hvide glas reflektorer
Lyskilde: E14 Max. 40W
Ledningslængde: 4 m. sort tekstilledning
Mål: Ø 40 cm.
Designer: Verner Panton
Inkl. sparepære og krom baldakin

VP Globen er designet af Verner Panton i 1969 og er en moderne klassiker og et udtryk for Verner Pantons tidløse og unikke design. Globens hvide opale glasskærme giver et blødt, behageligt og blændfrit lys og kan med fordel bruges som dekorativ belysning og til at skabe en stemning og hygge i din bolig.