Secto 4210 Gulvlampe Sort - Secto Design

  Levering + 3 uger fra d.d
7.660,00 kr
  •   Levering + 3 uger fra d.d
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Seppo Koho er designeren bag Secto 4210 gulvlampen, som er produceret hos det finske firma Secto Design. Han har lavet lampeskærmen i hånden, og fremstillet den ud af lamineret birketræ. Det har fået den effekt, at lampeskærmen giver et blødt og naturligt lys. Det er en belysning, som gør det til en god arbejdslampe. Den vil også passe godt ind i det mørke hjørne, hvor den vil lyse lidt op. Med denne lampe viser Seppo Koho sit store talent for at lave et innovativt design samt sit talent for et godt håndværk.

Du kan justere højden på Secto 4210 med 10 centimeter. Det giver dig mulighed for at få den ind i et hjørne eller lignende område. Den er også designet på en måde, så den lyser med et blændfrit lys. Derudover giver den også et varmt lys.

Du kan købe Secto 4210 i denne sorte farve. Derudover kan den købes i valnød, birk eller i hvid. Hos Secto Design har de fokus på at deres produktion skal være så miljøvenlig som de kan gøre det. Det gør de ved at holde deres produktion tæt på de træer som de benytter. Og så har de også fokus på at genbruge og sortere deres materialer.

Designeren Bag

Seppo%20Koho-min

Specifikationer
Varenummer : 4210 MU
EAN : 6430053140172

Materiale: Birketræ, sort lamineret.
Ø: 34 cm. H: 175 - 185 cm, justerbar.
Lyskilde: E27 max 20 watt LED.
Incl. 2,5 meter ledning.