Secto 4210 Gulvlampe Hvid - Secto Design

  Levering + 3 uger fra d.d
7.660,00 kr
  •   Levering + 3 uger fra d.d
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Seppo Koho har designet Secto 4210, som er en gulvlampe der er blevet produceret hos Secto Design. Han har fremstillet lampeskærmen i hånden, og den er lavet af lamineret birketræ. Den får lampen til at lyse med et blødt og naturligt lys i hjemmet. Dette lys gør lampen velegnet til at blive brugt som arbejdslampe. Den vil også være god til at lyse det mørke hjørne i stuen op. Seppo Koho har designet et innovativt design, og så har han vist sit store talent indenfor håndværk med denne skønne gulvlampe.

Du har mulighed for at justere højden på Secto 4210 med 10 centimeter. Det giver dig flere muligheder for at placere den i et hjørne eller lignende. Og så er den designet på en måde, så den lyser med et blændfrit lys. På samme tid giver den en varm belysning.

Secto 4210 kan købes i fire forskellige farver. Foruden denne hvide farve, så kan du også købe den i sort, valnød eller i birk. Hos Secto Design arbejder de på at holde deres produktion så miljøvenlig som de kan. Det sker ved, at de holder deres produktion så tæt på de træer, som de bruger. De har også fokus på at genbruge og sortere de materialer de benytter undervejs.

Specifikationer
Varenummer : 4210 VA
EAN : 6430053140196

Materiale: Birketræ, hvid lamineret.
Ø: 34 cm. H: 175 - 185 cm, justerbar.
Lyskilde: E27 max 20 watt LED.
Incl. 2,5 meter ledning.