Secto 4210 Gulvlampe Birk - Secto Design

  Levering + 3 uger fra d.d
7.660,00 kr
  •   Levering + 3 uger fra d.d
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Secto 4210 er en gulvlampe, som Seppo Koho har designet, og den er blevet produceret hos Secto Design. Lampeskærmen er håndlavet og fremstillet af lamineret birketræ, og er med til at give et blødt og naturligt lys i hjemmet. Med sådan et lys, så vil den egne sig godt som arbejdslampe, eller til at lyse det dunkle hjørne i stuen lidt op. Seppo Koho har lavet et innovativt design, samt benyttet sine store håndværkerevner til at lave denne vidunderlige gulvlampe.

Secto 4210 er en justerbar gulvlampe, som kan justeres med 10 centimeter i højden. Derved får du flere muligheder for at passe den ind i et hjørne eller lignende. Den er også designet på sådan en måde, så den giver et blændfrit lys. Den giver et varmt lys.

Du kan købe Secto 4210 i fire forskellige farver. Den kan købes i denne birk farve. Derudover kan den også købes i hvid, sort eller i valnød. Secto Design arbejder for at holde deres produktioner så miljøvenlige som de kan. Det gør de ved at producere deres lamper så tæt på de træer, som de bruger. Derudover så sørger de også for at genbruge og sortere deres materialer.

Specifikationer
Varenummer : 4210 KO
EAN : 6430053140165

Materiale: Birketræ.
Ø: 34 cm. H: 175 - 185 cm, justerbar.
Lyskilde: E27 max 20 watt LED.
Incl. 2,5 meter ledning.