PH Artichoke "Koglen" Ø480 Messing Pendel - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 61.360,00 kr
Pris: 76.700,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

PH Artichoke er en pendel, som Poul Henningsen har designet, og den er produceret af Louis Poulsen. Artichoke har 72 blade, der alle er blevet lavet med den præcision og omhyggelighed, som Louis Poulsen er kendt for. Lampen har 12 rækker, som disse 72 blade er blevet inddelt i. Hver række har 6 blade. Og den måde, de har indrettet bladene på, har den smarte funktion, at uanset hvilken vinkel man kigger fra, så får man et blændfrit lys. Og denne funktion er med til at gøre PH Artichoke god som en pendel henover spisebordet eller til at hænge ude i dagligstuen. Den giver et rart og behageligt lys, og lyset bliver sendt ud på en rundsymmetrisk måde. 

For at sikre den høje kvalitet, så er der store dele af produktionen, der foregår i hænderne. For Poul Henningsen selv, tog det tre måneder at designe Artichoke. Han fik sin inspiration fra en klassisk lampe der kom frem i 1920erne, PH Septima. Du kan købe PH Artichoke i denne messing farve, og så kan den også købes i disse farver: Kobber, sort, hvid, rustfri stål.

Restauranten Langelinie Pavillonen i København fik den første PH Artichoke, hvor den stadig hænger. Poul Henningsen designede den i 1958. At designet stadig er lige så interessant og indbydende i dag, som da den blev designet, er meget fortællende om, hvilket talent Poul Henningsen besad.

Designeren Bag

Poul Henningsen-min

Specifikationer
Varenummer : 5741111716
EAN : 5714693042678

Lyskilde: E27
Watt: Max 100w LED
Diameter: 48cm
Højde: 49,7cm
Materiale: Messing
Ledningslængde: Hvid tekstil 4m & Wire
Designer: Poul Henningsen